за нас

Banghua international granulation engineering co., ltd (по-нататък banghua) е създадена през 2008 г. Комбинирайки процес, инженерен опит и производствени възможности, banghua се позиционира на пазара на модерни процесни решения и технологично оборудване. Banghua осигурява напреднали технологични процеси и пълни комплекти оборудване според специфичните изисквания на клиента. От 2008 г. banghua се фокусира върху: ● линия за производство на калциев хлорид (cacl2) (линия за гранулиране или линия за лющене) ● калиев сулфат (k2so4) производствена линия ● калциева хипохлорит производствена линия ● горещ въздух пещ и топлообменник ● въртящ се колан кондензационен гранулатор banghua си сътрудничи с клиенти от япония, русия, тайланд, Индонезия, пакистан, индия, йордания, саудитска арабия и други страни. Нашата високоефективна и стабилна технология създава голяма стойност за нашите клиенти и спечели висока оценка от нашите клиенти. Устойчивото сътрудничество и партньорство е нашата цел и искрено се надяваме да се установят дългосрочни взаимни бенефициентски отношения с повече глобални клиенти. Banghua използва един дизайнерски център и два производствени обекта, с обща покрита повърхност над 10000 m². Собственото оборудване се произвежда в двете производствени мощности.

Виж повече

новини

Производителят на линия за производство на калциев хлорид ще ви покаже: какво е калциев хлорид

Калциев хлорид производствена линия производителите ви казват, че калциев хлорид (обикновено известен като хлоролим) е калциева сол, съставена от хлор и калций.


Правилна поддръжка на линия за производство на калциев хлорид

Тази статия описва правилната поддръжка на линия за производство на калциев хлорид


През юли. 2020 г., проект за гранулация на калциев хлорид в процес на изграждане за qinghai laisuo

През юли. 2020 г., проект за гранулация на калциев хлорид в процес на изграждане за qinghai laisuo


Предимства на линия за производство на калциев хлорид

Производствената линия на калциев хлорид има силно абсорбиране на влага и обикновено се използва като изсушител или снежно топящо средство. Като цяло калциевият хлорид е в течно състояние под 68% концентрация, а сухият продукт на този материал има силно абсорбиране на влага.


Поддръжка и поддръжка на стоманен колан pelletizer

За системата за охлаждане и транспортиране на пелетизатор от стоманен пояс е много важно да се поддържа чистата система за охлаждане. Охладителният стоманен колан се използва в динамичен цикъл. Ако конвейерът от стоманен колан не е санитарен, той ще донесе скрити опасности за охладителната конвейерна система и ще повлияе на производителността на продукта.


Какви са характеристиките на продуктите за сушилня на каолин

Каолин сушилня е сушене оборудване, широко използвани в минното оборудване. Разделен на директен топлотрансфер каолин сушилня и косвени топлина трансфер каолин сушилня.


Какви са характеристиките на стоманен колан пелетизатор

Стоманен колан пелетизер, равномерно разпределят горещо топене материали в процес нагоре по стоманен колан се движи с постоянна скорост през пелетизатор дистрибутор.


Знаете ли какви са стандартите за опазване на околната среда на китай каолин сушилня

По отношение на стандарта за опазване на околната среда на оборудване за сушилня на каолин, това е целта, за която всеки производител постоянно се стреми; проблемът с замърсяването на околната среда също е въпрос, на който цялото общество отделя по-голямо внимание в момента, а също така е и задължението на всеки гражданин да защитава околната среда.


Виж повече