O NAMA

Banghua International Granulation Engineering Co., Ltd. Kombiniranje procesa, inžinjeringski iskustva i proizvodnje sposobnosti, Banghua se na tržište naprednih rješenja i opreme za procesa. Banghua pruža napredne tehnologije procesa i kompletne sete opreme prema specifičnim zahtjevima mušterija. Od 2008. Banghua se fokusira na: ● Potasij Sulfat (K2SO4) Proizciranja linija ● Ljenja za proizvodnje kalcium Hypochlorita sa klijentima iz Japana, Rusija, Tajland, Indonezi, Pakistan, Indija, Jordan, Saudi Arabija i druge zemlje. Naša veoma efikasna i stabilna tehnologija stvara veliku vrijednost naše mušterijama i osvojila je visoko hval od našeg mušterija. Durubna saradnja i partnerstvo je naš cilj, i ispravno nadali da uspostaviti dugoročnu zajedničku korisniku vezu sa više globalnim klijentima. Banghua koristi jednog dizajna centar i dva proizvodnje sajta, sa ukupnom pokrivenom površini preko 10000 m2.. Vrsnog oprema proizvođena se u dvije fabrike proizvodnje.

pogledajte više proizvoda

VIJESTI

Proizvođač proizvodnje linije kalcium hlorida će vam pokazati:

Proizvođači proizvodnje linije kalcium hlorida kaže vam da kalcium hlorida (obično poznat kao hlorolim) je kalcijski sol sastavljen od hlorina i kalcija.


Propran održavanje linija proizvodnja kalcium hloridaa

Ovaj članak opisuje ispravnu održavanje linije proizvodnje kalcium hloridae


U julu. 2020, projekt granulacije kalcium chlorida pod izgradnji za Qinghai Laisuo

U julu. 2020, projekt granulacije kalcium chlorida pod izgradnji za Qinghai Laisuo


Vorti proizvodnje linije kalcium hloridae

Lija proizvodnja kalcium hlorida ima snažnu apsorpciju vlagna i obično se koristi kao desiknata ili snijeg agent. Općenito, kalcium hlorida je u tekućinu državi ispod 68% concentracije, a sući proizvod ovog materijala ima jaku apsorpciju vlagna.


Održavanje i održavanje pelletizera

Za hlađenje pelletizer čeličnog pojasa i prebacivanje sistem, veoma važno je držiti hladnjanje sistem čisti. Hladljanje čelično pojas se koristi u dinamičkom ciklusu. Ako konvejer čelične pojas nije sanitar, doštaj će skrivene opasnosti hladljanje sistema konvejera i uticati na predstavu proizvoda.


Onje su karakteristike Kaolina sušira proizvoda

Kaolin suši opremi, široko koriste u rudarskom opremu. Podijeljeno se u direktnu prebacič toplore Kaolin i indirektni prebacič toplore Kaolin suč.


Šta su karakteristika pelletizera

Pelletizer čelične pojasa, uniformno distribuirati vruće topih materijale u upodnom procesu na čeličnom pojasom koja se kreće na konstantnom brzinu kroz distributor pelletizer.


Znate da su šta su standardi za zaštitu okruženje Kine Kaolin suča.

U vezi o standardu zaštite okruženja okruženja obožavanja Kaolina, to je cilj da svaki proizvođač stalno se vodi; Problem zagađenja okruženja je također problem koju cijela društva u trenutku dodaju više pažnje, i također je dužnost svakog građana zaštititi okruženje.


pogledajte više proizvoda