OM OS

Banghua International Granulation Engineering Co., Ltd (i det følgende benævnt » Banghua«) blev oprettet i 2008. Kombinere processer, ingeniørerfaring og produktionskapaciteter Banghua stiller sig på markedet for avancerede procesløsninger og procesudstyr. Banghua leverer avanceret procesteknologi og komplette sæt af udstyr i henhold til kundens specifikke krav. Siden 2008 Banghua fokuserer på: ● Calciumchlorid (CaCl2) Produktionslinje (Granulation Line eller Flaking Line) ● Kaliumsulfat (K2SO4) Produktionslinje ● Calcium Hypoklorit Produktionslinje ● Varm luftovn & Varmeveksler ● Roterende bælte Kondensation Granulator Banghua har samarbejdet med kunder fra Japan, Rusland, Thailand, Indonesien, Pakistan, Indien, Jordan, Saudi-Arabien og andre lande. Vores meget effektive og stabile teknologi skaber stor værdi for vores kunder og har vundet stor ros fra vores kunder. Vores mål er bæredygtigt samarbejde og partnerskab og håber oprigtigt på at etablere et langsigtet gensidigt modtagerforhold med flere globale kunder. Banghua anvender et designcenter og to produktionssteder, med en samlet overdækket overflade på over 10000 m2.2. Ejendomsudstyr fremstilles i de to produktionsanlæg.

Se mere

NYHEDER

Producenten af Calcium chlorid produktionslinje vil vise dig: Hvad er calcium chlorid

Calciumchlorid produktionslinje producenter fortæller dig, at calciumchlorid (almindeligvis kendt som chlorolime) er et calciumsalt bestående af chlor og calcium.

2021-08-02 Se mere

Korrekt vedligeholdelse af produktionslinje af calciumchlorid

Denne artikel beskriver den korrekte vedligeholdelse af produktionslinje af calciumchlorid

2021-08-06 Se mere

I juli. 2020, Calciumchlorid granuleringsprojekt under opførelse for Qinghai Laisuo

I juli. 2020, Calciumchlorid granuleringsprojekt under opførelse for Qinghai Laisuo

2020-07-23 Se mere

Fordele ved produktionslinje af calciumchlorid

Calciumchloridproduktionslinjen har kraftig fugtoptagelse og anvendes generelt som tørremiddel eller smeltemiddel. Generelt er calciumchlorid i flydende tilstand under 68% koncentration, og det tørre produkt af dette materiale har kraftig fugt absorption.

2021-08-17 Se mere

Vedligeholdelse og vedligeholdelse af stålbæltehastigheder

Det er meget vigtigt at holde kølingssystemet rent for stålbælte. Den kølende transportbånd af stål anvendes i en dynamisk cyklus. Hvis stålbåndtransportøren ikke er sanitær, vil den bringe skjulte farer for køletransportsystemet og påvirke produktets ydeevne.

2021-05-13 Se mere

Hvad er egenskaberne ved Kaolin tørretumbler produkter

Kaolintørrer er et tørringsudstyr, der er udbredt i mineudstyr. Opdelt i direkte varmeoverførsel Kaolin tørretumbler og indirekte varmeoverførsel Kaolin tørretumbler.

2021-09-07 Se mere

Hvad er egenskaberne ved stål bælte pelletizer?

Stålbæltepiletizer, i ensartet fordeling af de varme smeltmaterialer i opstrømsprocessen på stålbæltet, der bevæger sig med en konstant hastighed gennem pelletizerdistributoren.

2021-05-20 Se mere

Ved du, hvad de miljøbeskyttelsesstandarder i porcelæn Kaolin tørretumbler er

Med hensyn til miljøbeskyttelsesstandarden for Kaolin tørrerudstyr, er det målet, at hver producent konstant stræber efter; problemet med miljøforurening er også et spørgsmål, som hele samfundet lægger større vægt på i øjeblikket. Og det er også alle borgeres pligt at beskytte miljøet.

2021-09-14 Se mere

Se mere