TIETOJA

Banghua International Granulation Engineering Co., Ltd (jäljempänä ’ Banghua’) perustettiin vuonna 2008. Yhdistämällä prosessi, teknisen kokemuksen ja valmistusvalmiudet, Banghua sijoittuu kehittyneiden prosessiratkaisujen ja prosessilaitteiden markkinoille. Banghua tarjoaa kehittyneen prosessiteknologian ja täydelliset laitteistot asiakkaan erityisvaatimusten mukaisesti. Vuodesta 2008 lähtien Banghua keskittyy: ● Kalsiumkloridi (CaCl2) tuotantolinja (Granulation linja tai hiutaleima) ● Kaliumsulfaatti (K2SO4) Tuotantolinja ● Kalsium Hypokloriitin tuotantolinja ● Kuuma ilmaston ja lämmönvaihdin ● Pyörivä vyöt Kondensointi Granulator Banghua on yhteistyössä. asiakkaiden kanssa Japanista, Venäjä, Thaimaa, Indonesia, Pakistan, Intia, Jordania, Saudi-Arabia ja muut maat. Erittäin tehokas ja vakaa teknologia luo paljon arvoa asiakkaillemme ja on voittanut asiakkailtamme paljon kiitosta. Kestävä yhteistyö ja kumppanuus on tavoitteemme, ja toivomme vilpittömästi luoda pitkän aikavälin keskinäisen edunsaajasuhteen globaalempiin asiakkaisiin. Banghua käyttää yksi suunnittelukeskus ja kaksi valmistuspaikkaa, joiden kokonaispäällystetty pinta on yli 10000 m2.. Laitteita valmistetaan kahdessa valmistuslaitoksessa.

Katso lisää

UUTISET

Kalsiumkloridin valmistaja näyttää: Mikä on kalsiumkloridi

Kalsiumkloridin tuotantolinjan valmistajat kertovat, että kalsiumkloridi kloorista ja kalsiumista koostuva kalsiumsuola.

2021-08-02 Katso lisää

Kalsiumkloridin tuotantolinjan asianmukainen huolto

Tässä artiklassa kuvataan kalsiumkloridin tuotantolinjan oikea kunnossapito.

2021-08-06 Katso lisää

Heinäkuussa. 2020, Kalsiumkloridin rakentaminen hanke rakennetaan Qinghai Laisuo

Heinäkuussa. 2020, Kalsiumkloridin rakentaminen hanke rakennetaan Qinghai Laisuo

2020-07-23 Katso lisää

Kalsiumkloridin tuotantolinjan edut

Kalsiumkloridin tuotantolinja imeytyy voimakkaasti kosteutta ja sitä käytetään yleensä kuivausaineena tai lumisulusaineena. Yleensä kalsiumkloridi on nestemäisessä tilassa alle 68% pitoisuus, ja tämän materiaalin kuiva tuote imeytyy voimakkaasti kosteutta.

2021-08-17 Katso lisää

Teräsvyöhykkeen huolto ja huolto

Jäähdytysjärjestelmä on erittäin tärkeää pitää puhtaana. Jäähdytyskuljetinvyötä käytetään dynaamisessa syklissä. Jos teräshihnan kuljetin ei ole hygieeninen, se aiheuttaa piilottomia vaaroja jäähdytyskuljettimelle ja vaikuttaa tuotteen suorituskykyyn.

2021-05-13 Katso lisää

Mitkä ovat ominaisuudet Kaolin kuivausrumputuotteet

Kaoliinikuivaaja on kuivausväline, jota käytetään laajalti kaivoslaitteissa. Jaettu suoraan lämmönsiirtoon Kaolin kuivausrumpu ja epäsuora lämmönsiirto Kaolin kuivausrumpu.

2021-09-07 Katso lisää

Mitkä ovat ominaisuudet teräs vyön pelletit

Teräsvyöhön tarkoitetut pelletit, levitetään yhdenmukaisesti kuuma sulamismateriaalit yläjuoksun yhteydessä teräsvyöhön, joka liikkuu vakionopeudella pellettiaineiden jakelijan kautta.

2021-05-20 Katso lisää

Tiedätkö, mitä ympäristönsuojelun vaatimukset ovat Kaolin kuivaajan

Kaolin kuivauslaitteiden ympäristönsuojelun tason osalta se on tavoite, jota jokainen valmistaja pyrkii jatkuvasti; ympäristön pilaantumisen ongelma on myös kysymys, johon koko yhteiskunta kiinnittää tällä hetkellä enemmän huomiota. Lisäksi jokaisen kansalaisen velvollisuus on suojella ympäristöä.

2021-09-14 Katso lisää

Katso lisää