RóLUNK

Banghua nemzetközi granulációs mérnöki co., ltd. (a továbbiakban: banghua) 2008-ban jött létre. A banghua a folyamat, a mérnöki tapasztalat és a gyártási képességek ötvözése a fejlett folyamatmegoldások és a folyamatfelszerelések piacán helyezkedik el. A banghua fejlett folyamattechnológiát és teljes felszereltségi készleteket biztosít az ügyfél specifikus követelményeinek megfelelően. 2008 óta banghua összpontosít: ● kalcium-klorid (cacl2) gyártósor (granulációs vonal vagy hámlás vonal) ● kálium-szulfát (k2so4) gyártósor ● kalcium-hipoklorit gyártósor ● meleglevegő kemence és hőcserélő ● forgó öv kondenzációs granulátor a banghua együttműködött japán, oroszország, thaiföld ügyfeleivel, Indonézia, pakisztán, india, jordánia, szaúd-arábia és más országok. A rendkívül hatékony és stabil technológia nagy értéket teremt ügyfeleink számára, és magas dicséretet nyert ügyfeleink. A fenntartható együttműködés és partnerség célunk, és őszintén remélem, hogy hosszú távú kölcsönös kedvezményezett kapcsolatot teremtünk a globális ügyfelekkel. A banghua egy tervezőközpontot és két gyártótelepet használ, teljes fedett felülete meghaladja a 10000 m2. A két gyártóműben gyártják a szabadalmaztatott berendezéseket.

mutass többet

SAJTóSZOBA

A kalcium-klorid gyártósor gyártója megmutatja: mi a kalcium-klorid

Kalcium-klorid gyártósor gyártók azt mondják, hogy a kalcium-klorid (közismert nevén klorolim) egy kalcium-só, amely klórból és kalciumból áll.

2021-08-02 mutass többet

Kalcium-klorid gyártósor megfelelő karbantartása

Ez a cikk a kalcium-klorid gyártósor helyes karbantartását írja le

2021-08-06 mutass többet

Júliusban. 2020, kalcium-klorid granulációs projekt épül a qinghai laisuo számára

Júliusban. 2020, kalcium-klorid granulációs projekt épül a qinghai laisuo számára

2020-07-23 mutass többet

Kalcium-klorid gyártósor előnyei

Kalcium-klorid gyártósor erős nedvesség felszívódását, és általában használják, mint egy száradó vagy hóolvadó szer. Általában a kalcium-klorid folyékony állapotban van 68%-os koncentráció alatt, és ennek az anyagnak a száraz terméke erős nedvességfelszívódással rendelkezik.

2021-08-17 mutass többet

Karbantartás és karbantartás acél öv pelletizer

Az acél öv pelletizer hűtő és szállító rendszer, nagyon fontos, hogy a hűtési rendszer tiszta. A hűtő szállítószalagot dinamikus ciklusban használják. Ha az acélszalag-szállítószalag nem szaniter, akkor rejtett veszélyeket hoz a hűtőszállítórendszernek és befolyásolja a termék teljesítményét.

2021-05-13 mutass többet

Melyek a kaolin szárító termékek jellemzői

Kaolin szárító egy szárító berendezés, széles körben használják a bányászati berendezések. Osztva közvetlen hőátviteli kaolin szárító és közvetett hőátviteli kaolin szárító.

2021-09-07 mutass többet

Mik a jellemzői acél öv pelletizer

Acél öv pelletizer, egyenletesen elosztja a forró olvadék anyagok a felfelé folyamat az acél öv mozgó állandó sebességgel keresztül a pelletizer forgalmazó.

2021-05-20 mutass többet

Tudja, mi a környezetvédelmi szabványok kína kaolin szárító

Ami a kaolin szárító berendezések környezetvédelmi szabványát illeti, ez a cél, amelyet minden gyártó folyamatosan törekszik; a környezetszennyezés problémája is olyan kérdés, amelyre az egész társadalom nagyobb figyelmet fordít a pillanatban, és minden állampolgár kötelessége is a környezet védelme.

2021-09-14 mutass többet

mutass többet