за нас

Бангуа International Granulation Engineering Co., Ltd (потоа се нарекува Бангхуа) беше формиран во 2008 година. Комбинирање на процесот, инженерско искуство и способности за производство, Бангхуа се позитивува на пазарот на напредни процеси и опрема на процесот. Бангхуа обезбедува напредна процесска технологија и комплетни опреми според конкретните услови на клиентот. Од 2008 година, Бангхуа се фокусира на: ● Линија за производство на калциум хлорид (CaCl2). ● Калиум суфат (K2SO4) Производна лина со клиенти од Јапонија, Русија, Тајланд, Индонезија, Пакистан, Индија, Јордан, Саудиска Арабија и други земји. Нашата многу ефикасна и стабилна технологија создава голема вредност за нашите муштерии и доби голема пофалба од нашите муштерии. Одржливата соработка и партнерство е наша цел, и искрено се надеваме дека ќе воспоставиме долгорочна взаемна врска со повеќе глобални клиенти. Бангхуа користи еден центар на дизајн и два места за производство, со вкупна покриена површина над 10000 метри. Областната опрема се произведува во двете објекти за производство.

Гледај Повеќе

Вести

Производителот на производството на калциум хлорид ќе ви покаже: Што е калциум хлоридот?

Производителите за производство на калциум хлорид ви велат дека калциум хлоридот (вообичаено познат како хлорим) е калциум сол што се состои од хлор и калциум.


Соодветно одржување на производството на калциум хлорид

Оваа статија ја опишува правилната одржување на производството на калциум хлорид


Во јули. 2020, проектот гранување на калциум хлорид за Кингхај Лаисуо

Во јули. 2020, проектот гранување на калциум хлорид за Кингхај Лаисуо


Предностите на производството на калциум хлорид

Производната линија на калциум хлорид има силна апсорпција на влага и генерално се користат како десицент или снежен агент. Општо земено, калциум хлорид е во тековна состојба под 68 отсто, а сувиот производ на овој материјал има силна апсорпција на влага.


Одржување и одржување на челичен појас

За да се лади и пренесувачки системот на челичниот појас, многу е важно да го задржи системот за ладење чист. Сладокот на челичен ремен се користи во динамички циклус. Ако конвеерот на челичната ремена не е санитарна, ќе донесе скриени опасности за ладењето на системот за конвешење и ќе влијае на производите.


Кои се карактеристиките на каулински производи

Каолин сушењето е опрема за сушење, која се користи во рударска опрема. Поделено во директно преносување на "Каолин" сушење и индиректен пренос на топлина "Каолин".


Кои се карактеристиките на челичниот појас

Челичен појас, Ја дистрибуцијата за топло материјали во процесот на горниот појас на челичниот појас кој се движи со постојана брзина преку дистрибутаторот на пеллетезер.


Знаете ли каков стандардите за заштита на животната средина на Кина Каолин сушењето.

Во врска со стандардите за заштита на животната средина на опремата на Каолин, тоа е целта за која секој производител постојано се труди; Проблемот на загадувањето на животната средина, исто така, е прашање на кој целото општество обрнува повеќе внимание во моментов, и, исто така, е должност на секој граѓанин да ја заштити околината.


Гледај Повеќе