TENTANG KAMI

Xinghua International Granulation Engineering co., Ltd (selepas ini dirujuk sebagai Banghua) telah ditubuhkan pada tahun 2008. Menggabungkan proses, pengalaman kejuruteraan dan keupayaan pembuatan, Banghua meletakkan dirinya dalam pasaran penyelesaian proses maju dan peralatan proses. Banghua menyediakan teknologi proses canggih dan set lengkap peralatan mengikut keperluan khusus pelanggan. Sejak tahun 2008, Banghua memberi tumpuan kepada: ● talian pengeluaran kalsium klorida (CaCl2) (talian granulasi atau garis mengelupas) ● kalium sulfat (K2SO4) barisan pengeluaran ● talian pengeluaran Hypochlorite kalsium ● relau udara panas & penukar haba ● berputar Granulator pemeluwapan belt Banghua telah bekerjasama dengan pelanggan dari jepun, rusia, Thailand, Indonesia, Pakistan, India, Jordan, arab Saudi dan negara-negara lain. Teknologi yang sangat cekap dan stabil kami menghasilkan nilai yang hebat untuk pelanggan kami dan telah memenangi pujian yang tinggi dari pelanggan kami. Kerjasama dan perkongsian yang mampan adalah matlamat kami, dan benar-benar berharap untuk mewujudkan hubungan benefisiari bersama jangka panjang dengan lebih ramai pelanggan global. Banghua avails satu reka bentuk pusat dan dua tapak perkilangan, dengan permukaan dilindungi jumlah melebihi 10000 m2. Peralatan proprietari dihasilkan dalam dua kemudahan perkilangan.

melihat lebih banyak

BERITA

Pengilang barisan pengeluaran kalsium klorida akan menunjukkan kepada anda: apakah kalsium klorida

Pengeluar barisan pengeluaran kalsium klorida memberitahu anda bahawa kalsium klorida (biasanya dikenali sebagai chlorolime) adalah garam kalsium yang terdiri daripada klorin dan kalsium.


Penyelenggaraan yang betul barisan pengeluaran kalsium klorida

Artikel ini menerangkan penyelenggaraan betul barisan pengeluaran kalsium klorida


Pada bulan julai. 2020, projek granulasi kalsium klorida dalam pembinaan untuk Qinghai Laisuo

Pada bulan julai. 2020, projek granulasi kalsium klorida dalam pembinaan untuk Qinghai Laisuo


Kelebihan barisan pengeluaran kalsium klorida

Barisan pengeluaran kalsium klorida mempunyai penyerapan kelembapan yang kuat dan biasanya digunakan sebagai agen lebur desiccant atau salji. Secara umum, kalsium klorida berada dalam keadaan cecair di bawah kepekatan 68%, dan produk kering bahan ini mempunyai penyerapan kelembapan yang kuat.


Penyelenggaraan dan penyelenggaraan pelletizer tali pinggang keluli

Untuk penyejukan pelletizer tali pinggang keluli dan sistem menyampaikan, sangat penting untuk memastikan sistem penyejukan bersih. Tali pinggang keluli penghantar penyejukan digunakan dalam kitaran dinamik. Jika penghantar tali pinggang keluli tidak bersih, ia akan membawa bahaya tersembunyi kepada sistem penghantar penyejukan dan menjejaskan prestasi produk.


Apakah ciri-ciri produk pengering Kaolin

Kaolin dryer adalah peralatan pengeringan, digunakan secara meluas dalam peralatan perlombongan. Dibahagikan kepada pengering Kaolin pemindahan haba langsung dan pengering Kaolin pemindahan haba tidak langsung.


Apakah ciri-ciri pelletizer tali pinggang keluli

Pelletizer tali pinggang keluli, seragam mengedarkan bahan cair panas dalam proses hulu pada tali pinggang keluli yang bergerak pada kelajuan malar melalui pengedar pelletizer.


Adakah anda tahu apa piawaian perlindungan alam sekitar china Kaolin dryer adalah

Mengenai standard perlindungan alam sekitar peralatan pengering Kaolin, ia adalah matlamat bahawa setiap pengeluar sentiasa berusaha; masalah pencemaran alam sekitar juga merupakan satu isu yang seluruh masyarakat memberi perhatian yang lebih kepada pada masa ini, dan ia juga adalah kewajipan setiap warganegara untuk melindungi alam sekitar.


melihat lebih banyak