OVER

Banghua International Granulation Engineering Co., Ltd (hierna Banghua genoemd) werd opgericht in 2008. Door proces-, technische ervaring-en productiemogelijkheden te combineren, positioneert Banghua zich in de markt van geavanceerde procesoplossingen en procesapparatuur. Banghua biedt geavanceerde procestechnologie en complete sets van apparatuur volgens de specifieke eisen van de klant. Sinds 2008 richt Banghua zich op: ● Calciumchloride (CaCl2) productielijn (granulatielijn of schilferende lijn) ● Kaliumsulfaat (K2SO4) productielijn ● Calciumhypochloriet productielijn ● Hete hete luchtoven en warmtewisselaar ● Roterende riem condensatie granulator Banghua heeft samengewerkt met klanten uit Japan, Rusland, Thailand, Indonesië, Pakistan, India, Jordanië, Saoedi-Arabië en andere landen. Onze zeer efficiënte en stabiele technologie creëert grote waarde voor onze klanten en heeft veel lof van onze klanten gewonnen. Duurzame samenwerking en partnerschap is ons doel, en hoop oprecht om wederzijdse begunstigde op lange termijn met meer globale klanten te vestigen. Banghua beschikt over één ontwerpcentrum en twee productielocaties, met een totaal bedekt oppervlak van meer dan 10000 m2. In de twee productiefaciliteiten wordt eigen apparatuur vervaardigd.

Bekijk meer

NIEUWS

De fabrikant van de productielijn van het Calciumchloride zal u tonen: Wat calciumchloride is

Fabrikanten van de productielijn van calciumchloride vertellen u dat calciumchloride (algemeen bekend als chloorolie) een calciumzout is dat bestaat uit chloor en calcium.

2021-08-02 Bekijk meer

Juiste onderhoud van Calciumchloride productielijn

Dit artikel beschrijft het juiste onderhoud van de productielijn voor calciumchloride

2021-08-06 Bekijk meer

In juli. 2020, Calciumchloride granulatieproject in aanbouw voor Qinghai Laisuo

In juli. 2020, Calciumchloride granulatieproject in aanbouw voor Qinghai Laisuo

2020-07-23 Bekijk meer

Voordelen van Calciumchloride productielijn

Calciumchloride productielijn heeft een sterke vochtabsorptie en wordt over het algemeen gebruikt als droogmiddel of sneeuwsmeltmiddel. In het algemeen is calciumchloride in vloeibare toestand onder 68% concentratie, en het droge product van dit materiaal heeft een sterke vochtabsorptie.

2021-08-17 Bekijk meer

Onderhoud en onderhoud van stalen riempelletiseermachine

Voor het koel-en transportsysteem van de staalbandpelletiseermachine is het erg belangrijk om het koelsysteem schoon te houden. De stalen band van de koeltransportband wordt gebruikt in een dynamische cyclus. Als de stalen transportband niet hygiënisch is, brengt dit verborgen gevaren met zich mee voor het koeltransportsysteem en beïnvloedt de productprestaties.

2021-05-13 Bekijk meer

Wat zijn de kenmerken van kaolien-droogproducten

Kaolien droger is een droogapparatuur, veel gebruikt in mijnbouwapparatuur. Verdeeld in kaoliendroger met directe warmteoverdracht en indirecte kaoliendroger met warmteoverdracht.

2021-09-07 Bekijk meer

Wat zijn de kenmerken van stalen riempelletiseermachine

Stalen riem pelletizer, gelijkmatig verdelen de smeltmaterialen in het stroomopwaartse proces op de stalen riem bewegen met een constante snelheid door de pelletiseerverdeler.

2021-05-20 Bekijk meer

Weet je wat de milieubeschermingsnormen van china kaolien droger zijn

Wat betreft de milieubeschermingsnorm van Kaolien-droogapparatuur, is het het doel waar elke fabrikant voortdurend naar streeft; het probleem van milieuvervuiling is ook een kwestie waar de hele samenleving op dit moment meer aandacht aan besteedt, en het is ook de plicht van elke burger om het milieu te beschermen.

2021-09-14 Bekijk meer

Bekijk meer