OM

Banghua International Granulation Engineering Co., Ltd (heretter kalt Banghua) ble opprettet i 2008. Kombinering av prosess, teknisk erfaring og produksjonskapacitet, Banghua stiller seg på markedet for avanserte prosessløsninger og prosessutstyr. Banghua tilbyr avansert prosessteknologi og komplett utstyr i henhold til kundens spesifikke krav. Siden 2008 har Banghua fokusert på: ● Kalsiumklorid (CaCl2) Produksjonslinje (Granuleringslinje eller Flaking) ● Kaliumsulfat (K2SO4) Produksjonslinje ● Produksjonslinje av kalsiumhydrokloritt ● Varmluft og varmeveksler ● Roterende belte Kondenseringsgranulator Banghua har samarbeid med kunder fra Japan, Russland, Thailand, Indonesia, Pakistan, India, Jordan, Saudi-Arabia og andre land. Vår effektive og stabile teknologi skaper stor verdi for våre kunder og har vunnet høy ros fra våre kunder. Bærekraftig samarbeid og partnerskap er vårt mål, og vi håper oppriktig å etablere et langsiktig gjensidig begunstiget forhold til mer globale kunder. Banghua bruker ett designsenter og to produksjonssteder, med en total overdekket overflate på over 10000 m2. Egenskapet utstyr framstilles i de to produksjonsanleggene.

se mer

NYHETSSENTER

Produsenten av kalsiumklorid produksjonslinje vil vise deg: Hva er kalsiumkloridid

Produsenter av kalsiumklorid forteller deg at kalsiumklorid (vanligvis kjent som klor) er et kalsiumsalt som består av klor og kalsium.

2021-08-02 se mer

Riktig vedlikehold av produksjonsledning av kalsiumklorid

Denne artikkelen beskriver riktig vedlikehold av produksjonslinje for kalsiumklorid.

2021-08-06 se mer

I juli. 2020, kalsiumklorid granuleringsprosjekt under oppføring for Qinghai Laisuo

I juli. 2020, kalsiumklorid granuleringsprosjekt under oppføring for Qinghai Laisuo

2020-07-23 se mer

Fordele ved produksjon av kalsiumklorid

Kalsiumklorid produksjonslinjen har kraftig fuktigabsorpsjon og brukes vanligvis som tørkemiddel eller snøsmelting. Generelt er kalsiumklorid i flytende tilstand under 68 % konsentrasjon, og det tørre produktet av dette materialet har kraftig fuktigabsorpsjon.

2021-08-17 se mer

Vedlikehold og vedlikehold

For kjølings- og transportsystemet med stålbelte er det svært viktig å holde kjølesystemet rent. Kjølingsbåndet brukes i en dynamisk syklus. Hvis transportøren av stål ikke er sanitær, vil den medføre skjulte farer for kjølingtransportsystemet og påvirke produktets ytelse.

2021-05-13 se mer

Kva egenskaper til Kaolin tørkerprodukter

Kaolintørker er et tørkeutstyr, som er vanligvis brukt i gruveutstyr. Delt i direkte varmeoverføring av Kaolintørker og indirekte varmeoverføring av Kaolintørker.

2021-09-07 se mer

Hvilke egenskaper har stålbelte pelletizer?

Pelletering av stålbelte, i oppstrømsprosessen fordeles på stålbeltet i en enhetlig hastighet gjennom pelleteringsfordelingen.

2021-05-20 se mer

Vet du hva miljøvernstandardene for porselen Kaolin tørker er?

Når det gjelder miljøvernstandarden for kaolintørkerutstyr, er det målet alle produsenter stadig strever etter. problemet med miljøforurensning er også et spørsmål som hele samfunnet retter mer oppmerksomhet mot i øyeblikket, Og det er også alle borgeres plikt å beskytte miljøet.

2021-09-14 se mer

se mer