DESPRE

Banghua International Granulation Engineering Co., Ltd (denumită în continuare „ Banghua”) a fost înființată în 2008. Combinarea procesului, a experienței de inginerie și a capacităților de producție, Banghua se poziționează pe piața de soluții avansate de proces și a echipamentelor de proces. Banghua oferă tehnologie avansată de proces și seturi complete de echipamente în funcție de cerințele specifice ale clientului. Începând cu 2008, Banghua se concentrează pe: ● Clorură de calciu (CaCl2) Linie de producție ● Sulfat de potasiu (K2SO4) Linia de producție ● Linia de producție a hipocloritului de calciu ● Schimbător de aer cald și căldură ● Condensare rotativă Granulator Banghua are cooperante cu clienți din Japonia, Rusia, Thailanda, Indonezia, Pakistan, India, Iordania, Arabia Saudită și alte țări. Tehnologia noastră foarte eficientă şi stabilă creează o mare valoare pentru clienţii noştri şi a câştigat laude de la clienţii noştri. Cooperarea și parteneriatul sustenabil este obiectivul nostru și sperăm cu sinceritate să stabilim relația de beneficiari reciproci pe termen lung cu clienții globali. Banghua beneficiază de un centru de proiectare și două locuri de fabricație, cu o suprafață totală acoperită de peste 10000 m2.. Echipamentul proprietar este fabricat în cele două instalații de producție.

Vezi mai mult

INFORMARE

Producătorul liniei de producție de clorură de calciu vă va arăta: Ce este clorura de calciu

Producătorii linie de producție de clorură de calciu vă spun că clorura de calciu (cunoscută în mod obișnuit sub numele de chlorolim) este o sare de calciu compusă din clor și calciu.

2021-08-02 Vezi mai mult

Întreținerea corespunzătoare a liniei de producție a clorurilor de calciu

Acest articol descrie întreținerea corectă a liniei de producție de clorură de calciu

2021-08-06 Vezi mai mult

În iulie. 2020, proiect de granulare clorură de calciu în curs de construcţie pentru Qinghai Laisuo

În iulie. 2020, proiect de granulare clorură de calciu în curs de construcţie pentru Qinghai Laisuo

2020-07-23 Vezi mai mult

Avantajele liniei de producție a clorurilor de calciu

Linia de producție a clorură de calciu are o absorbție puternică a umidității și este, în general, utilizată ca agent de desicant sau de topire a zăpezii. În general, clorura de calciu este în stare lichidă sub concentraţia de 68%, iar produsul uscat al acestui material are o absorbţie puternică a umidităţii.

2021-08-17 Vezi mai mult

Întreținerea și întreținerea aglomerației de oțel

Pentru sistemul de răcire şi transportare a peletei de oţel, este foarte important să se menţină curat sistemul de răcire. Centura de oţel de răcire este utilizată într-un ciclu dinamic. Dacă transportorul din oțel nu este sanitar, va aduce pericole ascunse pentru sistemul de transport de răcire și va afecta performanța produsului.

2021-05-13 Vezi mai mult

Care sunt caracteristicile produselor uscător Kaolin

Uscător de kaolin este un echipament de uscare, utilizat pe scară largă în echipamente miniere. Împărțit în transfer direct de căldură uscător Kaolin și transfer indirect de căldură uscător Kaolin.

2021-09-07 Vezi mai mult

Care sunt caracteristicile centurii de oţel

Peletizator de centură de oțel; distribuirea uniformă a materialelor de topire la cald în procesul în amonte pe centura de oțel în mișcare cu o viteză constantă prin distribuitorul de pelete.

2021-05-20 Vezi mai mult

Știi care sunt standardele de protecție a mediului de uscător de kaolin

În ceea ce privește standardul de protecție a mediului echipamentelor de uscător Kaolin, acesta este obiectivul pentru care fiecare producător se străduiește în mod constant; problema poluării mediului este, de asemenea, o chestiune la care întreaga societate acordă mai multă atenţie în acest moment; şi este de asemenea datoria fiecărui cetăţean să protejeze mediul înconjurător.

2021-09-14 Vezi mai mult

Vezi mai mult