O NAS

Banghua International Granulation Engineering Co., Ltd (v nadaljnjem besedilu: Banghua) je bila ustanovljena leta 2008. Združevanje procesa, inženirskih izkušenj in proizvodnih zmogljivosti, Banghua se postavi na trgu naprednih procesnih rešitev in procesne opreme. Banghua zagotavlja napredno tehnologijo procesa in popolne komplete opreme v skladu s posebnimi zahtevami kupca. Od leta 2008 se Banghua osredotoči na: ● Kalcijev klorid (CaCl2) Proizvodna linija (Granulacijska linija ali flaking linija) ● Kalijev sulfat (K2SO4) Proizvodna linija ● Proizvodna linija kalcijevega hipoklorita ● Vroča zračna peč in toplotna izmenjava ● Rotirajoči pas kondenzacijski granulator Banghua je sodelovala s strankami iz Japonske, Rusija, Tajska, Indonezija, Pakistan, Indija, Jordanija, Saudova Arabija in druge države. Naša visoko učinkovita in stabilna tehnologija ustvarja veliko vrednost za naše stranke in je pridobila veliko pohvalo od naših strank. Trajnostno sodelovanje in partnerstvo sta naš cilj in iskreno upamo, da bomo vzpostavili dolgoročni odnos medsebojnih upravičencev z bolj globalnimi strankami. Banghua uporabi en projektni center in dve proizvodni lokaciji, s skupno pokrito površino več kot 10000 m2.. Lastna oprema se proizvaja v dveh proizvodnih obratih.

Poglej več

NOVICE

Proizvajalec proizvodne linije kalcijev klorid vam bo pokazal: Kaj je kalcijev kloridid

Proizvajalci proizvodne linije kalcijevega klorida vam povedo, da kalcijev klorid (pogosto znan kot klorolim) kalcijeva sol, sestavljena iz klora in kalcija.

2021-08-02 Poglej več

Ustrezno vzdrževanje proizvodne linije kalcijevega klorida

Ta člen opisuje pravilno vzdrževanje proizvodne linije kalcijevega klorida.

2021-08-06 Poglej več

Julija. 2020, projekt granulacije kalcijevega klorida v izgradnji za Qinghai Laisuo

Julija. 2020, projekt granulacije kalcijevega klorida v izgradnji za Qinghai Laisuo

2020-07-23 Poglej več

Prednosti proizvodne linije kalcijevega klorida

Proizvodna linija kalcijevega klorida ima močno absorpcijo vlage in se običajno uporablja kot sredstvo za sušilno sredstvo ali snežno taljenje. Na splošno je kalcijev klorid v tekočem stanju pod 68% koncentracijo, suhi izdelek tega materiala pa ima močno absorpcijo vlage.

2021-08-17 Poglej več

Kakšne so značilnosti sušilnih izdelkov

Kaolin sušilnik je oprema za sušenje, ki se pogosto uporablja v rudarski opremi. Razdeljena v direktno toplotno prenos Kaolin sušilnik in posredni prenos toplote Kaolin sušilnik.

2021-09-07 Poglej več

Ali veste, kakšni so okoljski standardi za sušenje porcelana kaolina?

V zvezi s standardom okoljskega varstva kaolinske sušilne opreme je cilj, za katerega si vsak proizvajalec nenehno prizadeva; problem onesnaževanja okolja je tudi vprašanje, na katerega je vsa družba trenutno več pozornosti, in dolžnost vsakega državljana je, da varuje okolje.

2021-09-14 Poglej več

Kakšne so prednosti sušilnika porcelana Kaolin

Kitajska kaolin sušilnik je varčevanje energije, hitro, znanstveno in razumen: sušilec sprejema boben strukturo, in uporablja sevanje, konvekcija in toplotno prevodnost pretoka vročega zraka za izvajanje izmenjave toplote za sušenje materiala. Notranja in zunanja uporaba se združuje, ki izboljšuje delovno učinkovitost sušilne opreme in ima pomemben učinek varčevanja z energijo.

2021-09-17 Poglej več

Kako začeti peletizerje jeklenega pasu

Trenutno se proizvodna tehnologija industrije plastike nenehno izboljšuje. Med njimi je običajno uporabljena mehanska spremenljivka je peletiralec jeklenega pasu.

2021-09-27 Poglej več

Poglej več