О компанији

Banghua International Granulation Engineering Co., Ltd. (dalje u tekstu Banghua) osnovana je 2008. godine. Kombiniranje procesa, inženjerskog iskustva i proizvodne sposobnosti, Banghua se stavlja na tržište naprednih procesnih rješenja i procesne opreme. Banghua pruža naprednu procesnu tehnologiju i kompletne komplete opreme prema posebnim zahtjevima kupca. Od 2008, Banghua usredotočiti se na: ● Kalcijev klorid (CaCl2) proizvodni linij (Granulacijska linija ili linija za flakiranje) ● Kalijev sulfat (K2SO4) Linija proizvodnje ● Linija proizvodnje kalcijeva hipoklorita ● Vrući zrak Peći i Toplotni razmjenjivač ● Rotirajući pojas kondenzacija granulator Banghua surađuje na suradnji. s klijentima iz Japana, Rusija, Tajland, Indonezija, Pakistan, Indija, Jordana, Saudijska Arabija i druge zemlje. Naša visoko učinkovita i stabilna tehnologija stvara veliku vrijednost za naše kupce i osvojila veliku pohvalu od naših klijenata. Održiva suradnja i partnerstvo je naš cilj i iskreno se nadamo uspostaviti dugoročni odnos uzajamnog korisnika s više globalnih korisnika. Banghua koristi jedan dizajn centar i dva proizvodna lokacija, s ukupnom natkrivenom površinom više od 10000 m2.. Vlasnička oprema se proizvodi u dva proizvodna objekta.

Погледај још

и вести

Proizvođač proizvodne linije kalcijev klorid će vam pokazati: Što je kalcij kloridid

Proizvođači proizvodne linije kalcijev klorid vam kažu da kalcijev klorid (obično poznat kao chlorolim) kalcija sol sastavljena od klora i kalcija.


Pravilno održavanje linije proizvodnje kalcijev klorida

Ovaj članak opisuje pravilno održavanje proizvodne linije kalcijev klorida


U julu. 2020, projekt granulacije kalcijev klorid u izgradnji za Qinghai Laisuo

U julu. 2020, projekt granulacije kalcijev klorid u izgradnji za Qinghai Laisuo


Prednosti proizvodne linije kalcijev klorida

Linija proizvodnje kalcijeva klorida ima jaku apsorpciju vlage i općenito se koristi kao sredstvo za sušenje ili topljenje snijega. Općenito, kalcijev klorid je u tekućem stanju ispod 68% koncentracije, a suhi proizvod ovog materijala ima jaku apsorpciju vlage.


Održavanje i održavanje peletizera čeličnog pojasa

Za sustav za hlađenje i prenošenje čelika Pojas za hlađenje transporta koriste se u dinamičnom ciklusu. Ako čelični transporter traka nije sanitarni, donijet će skrivene opasnosti za sustav hlađenja i utjecati na učinak proizvoda.


Koje su karakteristike proizvoda Kaolin

Kaolin sušilica je oprema za sušenje, koja se široko koristi u rudarskoj opremi. Podijeljen u izravno toplotno prijenos Kaolin sušilica i indirektni prijenos toplote Kaolin sušilica.


Koje su karakteristike čelični pojas peletizera

Od čelika, Jednačajno distribuirati vruće materijale tople toplote u procesu uzvodnog pojasa, krećeći se konstantnom brzinom kroz distributer peletirača.


Znate li šta su standardi zaštite okoliša Kine Kaolin sušilice?

U vezi s standardom zaštite okoliša za sušilice kaolin, to je cilj svaki proizvođač stalno teži; Problem onečišćenja okoliša također je pitanje na koje cijelo društvo u ovom trenutku obraća više pažnje, Također je dužnost svakog građana da zaštiti okoliš.


Погледај још