OM

Banghua International Granulation Engineering Co., Ltd (nedan kallad Banghua) inrättades 2008. Kombination av processer, teknisk erfarenhet och tillverkningskapacitet. Banghua placerar sig på marknaden för avancerade processlösningar och processutrustning. Banghua erbjuder avancerad processteknik och kompletta uppsättningar av utrustning enligt kundens specifika krav. Sedan 2008 Banghua fokuserar på: ● Kalciumklorid (CaCl2) Produktionslinje (Granulationslinje eller flinglinje) ● Kaliumsulfat (K2SO4) Produktionslinje ● Kalcium Hypoklorit produktionslinje ● Varmluftsugn & Värmeväxlare ● Roterande bälte Kondenseringsgranulator Banghua har samarbetet med kunder från Japan, Ryssland, Thailand, Indonesien, Pakistan, Indien, Jordanien, Saudiarabien och andra länder. Vår mycket effektiva och stabila teknologi skapar stort värde för våra kunder och har vunnit höga beröm från våra kunder. Hållbart samarbete och partnerskap är vårt mål och hoppas uppriktigt på att etablera ett långsiktigt ömsesidigt stödförhållande med mer globala kunder. Banghua utnyttjar en designcenter och två tillverkningsplatser, med en total täckt yta över 10000 m2.. Fastig utrustning tillverkas i de två tillverkningsanläggningarna.

visa mer

PRESSRUM

Tillverkaren av kalciumklorid produktionslinje visar dig: Vad är kalciumkloridid

Kalciumklorid produktionslinje tillverkare berättar att kalciumklorid (vanligen känt som klor) är ett kalciumsalt som består av klor och kalcium.

2021-08-02 visa mer

Korrekt underhåll av produktionsledningen av kalciumklorid

Denna artikel beskriver korrekt underhåll av produktionslinjen

2021-08-06 visa mer

I juli. 2020, kalciumklorid granuleringsprojekt under uppbyggnad för Qinghai Laisuo

I juli. 2020, kalciumklorid granuleringsprojekt under uppbyggnad för Qinghai Laisuo

2020-07-23 visa mer

Fördelar med produktionslinjen

Kalciumkloridtillverkningslinjen har stark fuktabsorption och används i allmänhet som torkmedel eller snösmält. I allmänhet är kalciumklorid i flytande tillstånd under 68% koncentration, och den torra produkten av detta material har stark fuktbsorption.

2021-08-17 visa mer

Vilka egenskaper är Kaolin torktumlare produkter

Kaolin torktumlare är en torkningsutrustning, som används ofta i gruv utrustning. Indelat i direkt värmeöverföring Kaolin torktumlare och indirekt värmeöverföring Kaolin torktumlare.

2021-09-07 visa mer

Vet du vilka miljöskyddsnormerna i porslin Kaolin torktumlare är

När det gäller miljöskyddsstandarden för kaolin torktumlare är det målet som varje tillverkare ständigt strävar efter; Problemet med miljöföroreningar är också en fråga som hela samhället ägnar mer uppmärksamhet åt för närvarande. Det är också alla medborgares plikt att skydda miljön.

2021-09-14 visa mer

Vilka är fördelarna med porslin Kaolin torktumlare

Kina Kaolin torktumlare är energisparande, snabb, vetenskaplig och rimlig:torken antar en trumstruktur, och använder strålning, varmluftsflödets konvektion och värmeledning för att genomföra värmeväxling för att torka materialet. Den interna och externa användningen kombineras. som förbättrar torktumlarutrustningens arbetseffektivitet och har en betydande energibesparande effekt.

2021-09-17 visa mer

Hur man startar stålbälte pelletizern

För närvarande förbättras plastindustrins produktionsteknik ständigt. Bland dem är den vanliga mekaniska variabeln stålbältespelsetter.

2021-09-27 visa mer

visa mer