за нас

Banghua international granulation engineering co., ltd (по-нататък banghua) е създадена през 2008 г. Комбинирайки процес, инженерен опит и производствени възможности, banghua се позиционира на пазара на модерни процесни решения и технологично оборудване. Banghua осигурява напреднали технологични процеси и пълни комплекти оборудване според специфичните изисквания на клиента. От 2008 г. banghua се фокусира върху: ● линия за производство на калциев хлорид (cacl2) (линия за гранулиране или линия за лющене) ● калиев сулфат (k2so4) производствена линия ● калциева хипохлорит производствена линия ● горещ въздух пещ и топлообменник ● въртящ се колан кондензационен гранулатор banghua си сътрудничи с клиенти от япония, русия, тайланд, Индонезия, пакистан, индия, йордания, саудитска арабия и други страни. Нашата високоефективна и стабилна технология създава голяма стойност за нашите клиенти и спечели висока оценка от нашите клиенти. Устойчивото сътрудничество и партньорство е нашата цел и искрено се надяваме да се установят дългосрочни взаимни бенефициентски отношения с повече глобални клиенти. Banghua използва един дизайнерски център и два производствени обекта, с обща покрита повърхност над 10000 m². Собственото оборудване се произвежда в двете производствени мощности.

Виж повече

новини

Производителите на индустриални топлообменници ви отвеждат, за да разберете предпазните мерки при използването на плочи топлообменници

Производителят на индустриален топлообменник ви казва, че пластинковият топлообменник е нов тип високоефективен топлообменник, изработен от серия от метални листове с определена гофрирана форма.


Развитие на флуидно легло гранулатор с помощта на марка и технологии

Флуидно легло гранулатор е надстроен до автоматизация въз основа на механизация, и сега тя е включила нова интелигентна система, което значително подобрява ефективността на работа на цялата машина и намалява производствените разходи на предприятията.


През юли. 2020 г., проект за гранулация на калциев хлорид в процес на изграждане за qinghai laisuo

През юли. 2020 г., проект за гранулация на калциев хлорид в процес на изграждане за qinghai laisuo


Ежедневна инспекция на безопасността на индустриалната гореща въздушна пещ

Индустриалната пещ за горещ въздух е машина за топлинна мощност, която е широко използвана в моята страна в края на 70-те години. Индустриалната пещ за горещ въздух се превърна в заместващ продукт на електрическия източник на топлина и традиционния източник на топлина за парна енергия в много индустрии.


Три предимства, които производителите на промишлени горещи въздушни пещи трябва да имат в бъдеще

На пазара на гореща доменна печка продуктите на производителите на промишлени горещи въздушни пещи са по-популярни сред потребителите. Това е така, защото производителите имат напреднали съоръжения, силна икономическа сила и високо ниво на r & d екипи, така че продуктите имат уникални предимства.


Основни предимства на колан кондензационен гранулатор

Ремъчен кондензационен гранулатор използва характеристиките на ниска точка на топене на материала, според обхвата на вискозитета на материала в разтопено състояние, разтопената течност се разпределя равномерно върху стоманения пояс, движещ се с постоянна скорост под нея чрез специално разпределително устройство.


Как работи колан кондензационен гранулатор

Ремъчен кондензационен гранулатор може да намали праха, да подобри работната среда, непрекъснатата работа и да подобри ефективността на производството. Частиците на ремъчния кондензационен гранулатор са редовни и стоковата стойност се подобрява.


Cacl2 люспи растителни производители ви отвежда, за да разберете предимствата на калциев хлорид сушилня, използвайки надолу по веригата сушене

Производителят на завод за лющене cacl2 ви казва, че сушилнята на калциев хлорид е често срещано устройство за дехидратиране и сушене на материали с висока влажност. При операцията по сушене, според посоката на движение на горещия въздух и материала, тя може да бъде разделена на сушене надолу по течението и изсушаване на противоток.


Виж повече