OM OS

Banghua International Granulation Engineering Co., Ltd (i det følgende benævnt » Banghua«) blev oprettet i 2008. Kombinere processer, ingeniørerfaring og produktionskapaciteter Banghua stiller sig på markedet for avancerede procesløsninger og procesudstyr. Banghua leverer avanceret procesteknologi og komplette sæt af udstyr i henhold til kundens specifikke krav. Siden 2008 Banghua fokuserer på: ● Calciumchlorid (CaCl2) Produktionslinje (Granulation Line eller Flaking Line) ● Kaliumsulfat (K2SO4) Produktionslinje ● Calcium Hypoklorit Produktionslinje ● Varm luftovn & Varmeveksler ● Roterende bælte Kondensation Granulator Banghua har samarbejdet med kunder fra Japan, Rusland, Thailand, Indonesien, Pakistan, Indien, Jordan, Saudi-Arabien og andre lande. Vores meget effektive og stabile teknologi skaber stor værdi for vores kunder og har vundet stor ros fra vores kunder. Vores mål er bæredygtigt samarbejde og partnerskab og håber oprigtigt på at etablere et langsigtet gensidigt modtagerforhold med flere globale kunder. Banghua anvender et designcenter og to produktionssteder, med en samlet overdækket overflade på over 10000 m2.2. Ejendomsudstyr fremstilles i de to produktionsanlæg.

Se mere

NYHEDER

Industriel Varmeveksler fabrikanter tager dig til at forstå forholdsreglerne i brugen af plade varmevekslerere

Den industrielle varmeveksler producent fortæller dig, at plade varmeveksleren er en ny type højeffektiv varme ex ex. Skift af en række metalplader med en vis bølgeformet form.

2022-02-16 Se mere

Udvikling af Fluidized bed granulator ved hjælp af brand og teknologi

Fluidized bed granulator blev opgraderet til automatisering på grundlag af mekanisering, og nu har den indarbejdet et nyt intelligent system, hvilket betydeligt forbedrer driftseffektiviteten i hele maskinen og reducerer virksomhedernes produktionsomkostninger.

2022-03-09 Se mere

I juli. 2020, Calciumchlorid granuleringsprojekt under opførelse for Qinghai Laisuo

I juli. 2020, Calciumchlorid granuleringsprojekt under opførelse for Qinghai Laisuo

2020-07-23 Se mere

Daglig sikkerhedsinspektion af industriel varm luftovne

Industrial Hot Air ovn er en termisk kraftmaskine, som har været udbredt i mit land i slutningen af 1970'erne. Industriel Hot Airovn er blevet en erstatningsprodukt af elektrisk varmekilde og traditionel dampvarmekilde i mange. Industri.

2022-03-16 Se mere

Tre fordele, som producenterne af industriel Hot Air ovn skal have i fremtiden

I det varme brændstofmarked er produkterne fra Industrial Hot Air Furnace producenter mere populære blandt brugerne. Dette skyldes, at producenterne har avancerede faciliteter, stærk økonomisk styrke og højt niveau af F&U-hold. så produkterne har unikke fordele.

2022-03-23 Se mere

Vigtigste fordele ved Bæltets kondensationsgranulator

Bæltets kondensationsgranulator anvender materialets lavt smeltepunkt egenskaber, i henhold til materialets viskositetsområde i smeltet tilstand, den smeltede væske er jævnt fordelt på stålbæltet, der bevæger sig ved en konstant hastighed under den gennem en særlig fordelingsanordning.

2022-03-30 Se mere

Sådan virker Bælt kondensation granulator

Bælte kondenseringsgranulator kan reducere støv, forbedre driftsmiljøet, kontinuerlig drift og forbedre produktionseffektiviteten. Partiklerne i Bælt kondenseringsgranulator er regelmæssigt, og råvareværdien er forbedret.

2022-04-07 Se mere

CaCl2 flaking anlæg fabrikanter tager dig til at forstå fordelene ved calcium chloridtørrer ved hjælp af downstream tørring

CaCl2 flaking anlæg producent fortæller dig, at calciumchloridtørrer er en almindelig enhed til dehydrering og tørring materialer med høj fugtighed. Ved tørring i henhold til varmluftens og materialets bevægelsesretning, Den kan opdeles i tørring i nedstrøms- og modstrømtørring.

2022-04-13 Se mere

Se mere