Πληροφορίες για τη

Η Banghua International Granulation Engineering Co., Ltd (εφεξής «Banghua») ιδρύθηκε το 2008. Συνδυασμός διαδικασίας, μηχανικής εμπειρίας και κατασκευαστικών δυνατοτήτων, Η Banghua θέτει τον εαυτό της στην αγορά προηγμένων λύσεων διεργασίας και εξοπλισμού επεξεργασίας. Banghua παρέχει προηγμένη τεχνολογία διεργασίας και πλήρη σύνολα εξοπλισμού σύμφωνα με τις ειδικές απαιτήσεις του πελάτη. Από το 2008, Banghua επικεντρώνεται σε: ● Χλωριούχο ασβέστιο (CaCl2) Γραμμή παραγωγής (Γραμμή Διάβασης ή νιφάγωσης) ● Θειικό κάλιο (K2SO4) Γραμμή παραγωγής ● Γραμμή παραγωγής υποχλωρίου ασβέστιου ● Καυτό κλίβανος και θερμότητας με πελάτες από την Ιαπωνία, Ρωσία, Ταϊλάνδη, Ινδονησία, Πακιστάν, Ινδία, Ιορδανία, Σαουδική Αραβία και άλλες χώρες. Η ιδιαίτερα αποδοτική και σταθερή τεχνολογία μας δημιουργεί μεγάλη αξία για τους πελάτες μας και έχει κερδίσει μεγάλο επαίνο από τους πελάτες μας. Η βιώσιμη συνεργασία και εταιρική σχέση είναι ο στόχος μας και ελπίζουμε ειλικρινά να δημιουργήσουμε μακροπρόθεσμη σχέση αμοιβαίου δικαιούχου με περισσότερους παγκόσμιους πελάτες. Η Banghua διαθέτει ένα κέντρο σχεδιασμού και δύο χώρους κατασκευής, με συνολική καλυμμένη επιφάνεια άνω των 10000 m2.. Ο ιδιοκτησιακός εξοπλισμός κατασκευάζεται στις δύο εγκαταστάσεις κατασκευής.

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Βιομηχανική ανταλλαγή θερμότητας κατασκευαστές σας λάβουν για να κατανοήσετε τις προφυλάξεις στη χρήση των εναλλάκτων θερμότητας πλάκας

Η βιομηχανική ανταλλαγή θερμότητας σας λέει ότι ο εναλλάκτης θερμότητας πιάτων είναι ένας νέος τύπος θερμότητας υψηλής αποδοτικότητας Ανταλλαγή από μια σειρά από μεταλλικά φύλλα με συγκεκριμένο ζαρωμένο σχήμα.


Ανάπτυξη του Φυγοκεντρισμένου κόκκινου κρεβατιού με τη βοήθεια του εμπορικού σήματος και της τεχνολογίας.

Ο υγροποιημένος κομουνιστής αναβαθμίστηκε σε αυτοματοποίηση βάσει μηχανισμού, και τώρα έχει ενσωματώσει ένα νέο έξυπνο σύστημα, που βελτιώνει σημαντικά την αποδοτικότητα λειτουργίας ολόκληρου του μηχανήματος και μειώνει το κόστος παραγωγής των επιχειρήσεων.


Τον Ιούλιο. 2020, έργο χορήγησης χλωριούχου ασβέστιου υπό κατασκευή για Qinghai Laisuo

Τον Ιούλιο. 2020, έργο χορήγησης χλωριούχου ασβέστιου υπό κατασκευή για Qinghai Laisuo


Καθημερινή επιθεώρηση ασφάλειας βιομηχανικού θερμού αέρα

Η βιομηχανική κλίβανος Hot Air είναι μια θερμική μηχανή, η οποία χρησιμοποιήθηκε ευρέως στη χώρα μου στα τέλη της δεκαετίας του 1970. Βιομηχανική κλίβανος Hot Air έχει γίνει αντικατάσταση προϊόν ηλεκτρικής πηγής θερμότητας και παραδοσιακή πηγή θερμότητας ατμού σε πολλά βιομηχανίες.


Τρία πλεονεκτήματα που πρέπει να έχουν στο μέλλον οι κατασκευαστές του βιομηχανικού κλίβανου αέρα

Στην αγορά θερμού φούρνου, τα προϊόντα των βιομηχανικών καυτών αέρα κατασκευαστών είναι πιο δημοφιλής στους χρήστες. Αυτό οφείλεται στο ότι οι κατασκευαστές διαθέτουν προηγμένες εγκαταστάσεις, ισχυρή οικονομική δύναμη και υψηλό επίπεδο ομάδων Ε&Α, έτσι τα προϊόντα έχουν μοναδικά πλεονεκτήματα.


Κύρια πλεονεκτήματα του κόκκοι συμπύκνωσης της Ζώνης Ζώνης

Ο κόκκοι συμπύκνωσης της ζώνης χρησιμοποιεί τα χαρακτηριστικά του χαμηλού σημείου τήξης του υλικού, ανάλογα με το εύρος ιξώδους του υλικού σε λιωμένη κατάσταση, το λιωμένο υγρό κατανέμεται ομοιόμορφα στην ζώνη χάλυβα που κινείται σε σταθερή ταχύτητα κάτω από αυτό μέσω ειδικής διάταξης διανομής.


Πώς λειτουργεί ο κόκκινος συμπύκνωσης

Ο κόκκος συμπύκνωσης ζώνης μπορεί να μειώσει τη σκόνη, να βελτιώσει το λειτουργικό περιβάλλον, συνεχής λειτουργίας, και να βελτιώσει την απόδοση της παραγωγής. Τα σωματίδια του κομοιροποιητή συμπύκνωσης της Ζώνης είναι τακτική, και η αξία του εμπορεύματος βελτιώνεται.


Κατασκευαστές μονάδων νιφάνισης CaCl2 σας παίρνουν για να κατανοήσετε τα πλεονεκτήματα του στεγνωτήρα χλωριούχου ασβεστίου χρησιμοποιώντας κατάντη ξήρανση

Ο κατασκευαστής μονάδων ψεκασμού CaCl2 σας λέει ότι το στεγνωτήριο χλωριούχου ασβεστίου είναι μια κοινή συσκευή για την αφυδάτωση και ξήρανση υλικά υψηλής υγρασίας. Κατά τη λειτουργία ξήρανσης, σύμφωνα με την κατεύθυνση κίνησης του θερμού αέρα και του υλικού, μπορεί να διαιρεθεί σε κατάντη ξήρανση και αντίδραση ρεύματος.


Δείτε περισσότερα