TIETOJA

Banghua International Granulation Engineering Co., Ltd (jäljempänä ’ Banghua’) perustettiin vuonna 2008. Yhdistämällä prosessi, teknisen kokemuksen ja valmistusvalmiudet, Banghua sijoittuu kehittyneiden prosessiratkaisujen ja prosessilaitteiden markkinoille. Banghua tarjoaa kehittyneen prosessiteknologian ja täydelliset laitteistot asiakkaan erityisvaatimusten mukaisesti. Vuodesta 2008 lähtien Banghua keskittyy: ● Kalsiumkloridi (CaCl2) tuotantolinja (Granulation linja tai hiutaleima) ● Kaliumsulfaatti (K2SO4) Tuotantolinja ● Kalsium Hypokloriitin tuotantolinja ● Kuuma ilmaston ja lämmönvaihdin ● Pyörivä vyöt Kondensointi Granulator Banghua on yhteistyössä. asiakkaiden kanssa Japanista, Venäjä, Thaimaa, Indonesia, Pakistan, Intia, Jordania, Saudi-Arabia ja muut maat. Erittäin tehokas ja vakaa teknologia luo paljon arvoa asiakkaillemme ja on voittanut asiakkailtamme paljon kiitosta. Kestävä yhteistyö ja kumppanuus on tavoitteemme, ja toivomme vilpittömästi luoda pitkän aikavälin keskinäisen edunsaajasuhteen globaalempiin asiakkaisiin. Banghua käyttää yksi suunnittelukeskus ja kaksi valmistuspaikkaa, joiden kokonaispäällystetty pinta on yli 10000 m2.. Laitteita valmistetaan kahdessa valmistuslaitoksessa.

Katso lisää

UUTISET

Teollisuuden lämmönvaihdin valmistajat ottavat sinut ymmärtämään varotoimenpiteitä käytössä levyn lämmönvaihtimia

Teollisuuden lämmönvaihdin valmistaja kertoo, että levyn lämmönvaihdin on uuden tyyppi korkean tehokkaan lämpöä ex ex. Muutoin valmistettu sarja metallilevyjä, joilla on tietyn aaltomuotoinen.

2022-02-16 Katso lisää

Fluidized säng granulator kehittämällä tuotemerkin ja teknologian avusta

Fluidized sänkygranulatori päivitettiin automaatioon mekanisoinnin perusteella. Nyt se on sisällytetty uusi älykäs järjestelmä. mikä parantaa huomattavasti koko koneen toimintatehokkuutta ja alentaa yritysten tuotantokustannuksia.

2022-03-09 Katso lisää

Heinäkuussa. 2020, Kalsiumkloridin rakentaminen hanke rakennetaan Qinghai Laisuo

Heinäkuussa. 2020, Kalsiumkloridin rakentaminen hanke rakennetaan Qinghai Laisuo

2020-07-23 Katso lisää

Teollisuuden kuumailmauunin päivittäinen turvallisuustarkastus

Teollinen Hot Air -uuni on lämpövoimakone, jota on käytetty laajalti kotimaassani 1970-luvun lopulla. Teollisuuden kuumailmauunista on tullut sähkölähteen ja perinteisen höyrylämmönlähteen korvaava tuote monilla teollisuus.

2022-03-16 Katso lisää

Kolme etua, joita teollisuuden kuumailmön valmistajilla on tulevaisuudessa oltava tulevaisuudessa

Kuuman räjähdyksen markkinoilla Industrial Hot Air Furnace -valmistajien tuotteet ovat suositumpia käyttäjien keskuudessa. Tämä johtuu siitä, että valmistajilla on pitkälle kehittyneet tilat, vahva taloudellinen vahvuus ja korkea T&K-ryhmä, joten tuotteilla on ainutlaatuisia etuja.

2022-03-23 Katso lisää

Vyöhykkeen kondensointi granulaattorin tärkeimmät edut

Turvavyöhykkeen kondensointigranulatori hyödyntää materiaalin matalan sulamispisteen ominaisuuksia, aineen viskositeettialueen mukaan sulassa tilassa, sula neste jakautuu tasaisesti teräsvyöhön, joka liikkuu vakionopeudella sen alapuolella erityisen jakelulaitteen kautta.

2022-03-30 Katso lisää

Miten vyöhykkeen kondensointi granulator toimii

Vyön kondensointigranulatori voi vähentää pölyä, parantaa toimintaympäristöä, jatkuvaa toimintaa ja parantaa tuotannon tehokkuutta. Hiukkaset vyöhykkeen kondensorin ovat säännöllisiä, ja hyödykearvo paranee.

2022-04-07 Katso lisää

CaCl2 hiutala tehdasvalmistajat ottavat sinut ymmärtämään etuja kalsiumkloridikuivaajalla jatkojalostuskuivauksen

CaCl2 hiutalaite valmistaja kertoo, että kalsiumkloridikuivaaja on yleinen laite nestehukasvatukseen ja kuivaukseen korkean kosteuden materiaalit. Kuivaamisessa kuuman ilman ja materiaalin liikesuunnan mukaan, se voidaan jakaa loppupään kuivaukseen ja vastavirtaan kuivaukseen.

2022-04-13 Katso lisää

Katso lisää