O NAMA

Banghua International Granulation Engineering Co., Ltd. (dalje u tekstu Banghua) osnovana je 2008. godine. Kombiniranje procesa, inženjerskog iskustva i proizvodne sposobnosti, Banghua se stavlja na tržište naprednih procesnih rješenja i procesne opreme. Banghua pruža naprednu procesnu tehnologiju i kompletne komplete opreme prema posebnim zahtjevima kupca. Od 2008, Banghua usredotočiti se na: ● Kalcijev klorid (CaCl2) proizvodni linij (Granulacijska linija ili linija za flakiranje) ● Kalijev sulfat (K2SO4) Linija proizvodnje ● Linija proizvodnje kalcijeva hipoklorita ● Vrući zrak Peći i Toplotni razmjenjivač ● Rotirajući pojas kondenzacija granulator Banghua surađuje na suradnji. s klijentima iz Japana, Rusija, Tajland, Indonezija, Pakistan, Indija, Jordana, Saudijska Arabija i druge zemlje. Naša visoko učinkovita i stabilna tehnologija stvara veliku vrijednost za naše kupce i osvojila veliku pohvalu od naših klijenata. Održiva suradnja i partnerstvo je naš cilj i iskreno se nadamo uspostaviti dugoročni odnos uzajamnog korisnika s više globalnih korisnika. Banghua koristi jedan dizajn centar i dva proizvodna lokacija, s ukupnom natkrivenom površinom više od 10000 m2.. Vlasnička oprema se proizvodi u dva proizvodna objekta.

vidi više

VIJESTI

Proizvođači industrijskog razmjenjivača topline

Proizvođač industrijskog razmjenjivača topline Promjena od niza metalnih pločica s određenim valovitim oblikom.

2022-02-16 vidi više

Razvoj Fluidizirani krevet granulator uz pomoć branda i tehnologije

Fluidizirani krevet granulator je nadograđen na automatizaciju na temelju mehanizacije, a sada je uključen novi inteligentni sustav, koji znatno poboljšava učinkovitost rada cijelog stroja i smanjuje troškove proizvodnje poduzeća.

2022-03-09 vidi više

U julu. 2020, projekt granulacije kalcijev klorid u izgradnji za Qinghai Laisuo

U julu. 2020, projekt granulacije kalcijev klorid u izgradnji za Qinghai Laisuo

2020-07-23 vidi više

Dnevni pregled sigurnosti industrijske tople zrake

Industrijski topli zrak peć je termalni stroj, koja se široko koristila u mojoj zemlji krajem 1970-ih. Industrijski Hot Air peći postao je zamjenski proizvod električne toplinske izvore i tradicionalni izvor parne topline Industrije.

2022-03-16 vidi više

Tri prednosti koje moraju imati u budućnosti proizvođači vrućeg zraka

Na tržištu vrućeg šporeta, proizvodi Industrial Hot Air Furnace su popularniji kod korisnika. To je zbog toga što proizvođači imaju napredne objekte, jaku ekonomsku snagu i visoku razinu timova istraživanja i razvoja, Tako da proizvodi imaju jedinstvene prednosti.

2022-03-23 vidi više

Glavne prednosti granulatora

Kondenzacijski granulator pojasa koristi karakteristike niske točke topljenja materijala, prema rasponu viskoznosti materijala u staljenom stanju, Rastopljena tekućina je ravnomjerno raspoređena na čelični pojas koji se kreće konstantnom brzinom ispod njega kroz specijalni uređaj za distribuciju.

2022-03-30 vidi više

Kako radi granulator za kondenzaciju pojasa

Kondenzacijski granulator pojasa može smanjiti prašinu, poboljšati radno okruženje, kontinuirano rad i poboljšati učinkovitost proizvodnje. Čestice kondenzacijskog granulatora pojasa su redovite, a vrijednost robe je poboljšana.

2022-04-07 vidi više

CaCl2 proizvođači ljubitelja tvornice uzimaju vas da razumijete prednosti sušenja kalcijeva klorida koristeći nizvodno sušenje

CaCl2 proizvođač biljaka kaže vam da je sušilec kalcija klorida uobičajeni uređaj za dehidriranje i sušenje. materijali visoke vlažnosti. Pri sušenju, prema smjeru kretanja toplog zraka i materijala Može se podijeliti na sušenje nizvodnog i sušenja protiv struje.

2022-04-13 vidi više

vidi više