RóLUNK

Banghua nemzetközi granulációs mérnöki co., ltd. (a továbbiakban: banghua) 2008-ban jött létre. A banghua a folyamat, a mérnöki tapasztalat és a gyártási képességek ötvözése a fejlett folyamatmegoldások és a folyamatfelszerelések piacán helyezkedik el. A banghua fejlett folyamattechnológiát és teljes felszereltségi készleteket biztosít az ügyfél specifikus követelményeinek megfelelően. 2008 óta banghua összpontosít: ● kalcium-klorid (cacl2) gyártósor (granulációs vonal vagy hámlás vonal) ● kálium-szulfát (k2so4) gyártósor ● kalcium-hipoklorit gyártósor ● meleglevegő kemence és hőcserélő ● forgó öv kondenzációs granulátor a banghua együttműködött japán, oroszország, thaiföld ügyfeleivel, Indonézia, pakisztán, india, jordánia, szaúd-arábia és más országok. A rendkívül hatékony és stabil technológia nagy értéket teremt ügyfeleink számára, és magas dicséretet nyert ügyfeleink. A fenntartható együttműködés és partnerség célunk, és őszintén remélem, hogy hosszú távú kölcsönös kedvezményezett kapcsolatot teremtünk a globális ügyfelekkel. A banghua egy tervezőközpontot és két gyártótelepet használ, teljes fedett felülete meghaladja a 10000 m2. A két gyártóműben gyártják a szabadalmaztatott berendezéseket.

mutass többet

SAJTóSZOBA

Ipari hőcserélő gyártók, hogy megértse az óvintézkedéseket a használata lemezes hőcserélő

Az ipari hőcserélő gyártó elmondja, hogy a lemezes hőcserélő egy új típusú nagy hatásfokú hőcserélő készült egy sor fémlemezek egy bizonyos hullámos alakú.

2022-02-16 mutass többet

Fejlesztés fluidized bed granulator segítségével a márka és a technológia

Fluidized bed granulator korszerűsítették az automatizálás alapján a gépesítés, és most már beépített egy új intelligens rendszer, ami nagyban javítja az egész gép működési hatékonyságát, és csökkenti a vállalkozások termelési költségeit.

2022-03-09 mutass többet

Júliusban. 2020, kalcium-klorid granulációs projekt épül a qinghai laisuo számára

Júliusban. 2020, kalcium-klorid granulációs projekt épül a qinghai laisuo számára

2020-07-23 mutass többet

Ipari hőlégkemence napi biztonsági vizsgálata

Az ipari hőlégkemence egy hőerőmű gép, amelyet az 1970-es évek végén széles körben alkalmaztak hazámban. Az ipari meleglevegő kemence számos iparágban az elektromos hőforrás és a hagyományos gőzenergia hőforrás helyettesítő termékévé vált.

2022-03-16 mutass többet

Három előnye, hogy az ipari hőlégkemence gyártók a jövőben

A forró robbantású kályhák piacán az ipari hőlégkemencék gyártói termékei népszerűbbek a felhasználók körében. Ez azért van, mert a gyártók fejlett létesítmények, erős gazdasági erő és magas szintű k + f csapatok, így a termékek egyedi előnyöket.

2022-03-23 mutass többet

Az öv kondenzációs granulátor fő előnyei

Öv kondenzációs granulátor használja az alacsony olvadáspontú jellemzői az anyag, szerint a viszkozitás tartomány az anyag az olvadt állapotban, az olvadt folyadék egyenletesen oszlik el az alatta állandó sebességgel mozgó acélövön egy speciális elosztóművön keresztül.

2022-03-30 mutass többet

Hogyan működik az öv kondenzációs granulátor

Öv kondenzációs granulátor csökkenti a port, javítja a működési környezet, folyamatos működés, és javítja a termelés hatékonyságát. Az öv kondenzációs granulátor részecskéi szabályosak, és az áruérték javul.

2022-04-07 mutass többet

Cacl2 hámló növénygyártók elviszi, hogy megértse az előnyeit kalcium-klorid szárító segítségével downstream szárítás

A cacl2 hámló üzem gyártója elmondja, hogy a kalcium-klorid szárító gyakori eszköz a magas páratartalmú anyagok dehidratálására és szárítására. A szárítási műveletben a forró levegő és az anyag mozgási iránya szerint lebontható a downstream szárításra és az ellenáramú szárításra.

2022-04-13 mutass többet

mutass többet