за нас

Бангуа International Granulation Engineering Co., Ltd (потоа се нарекува Бангхуа) беше формиран во 2008 година. Комбинирање на процесот, инженерско искуство и способности за производство, Бангхуа се позитивува на пазарот на напредни процеси и опрема на процесот. Бангхуа обезбедува напредна процесска технологија и комплетни опреми според конкретните услови на клиентот. Од 2008 година, Бангхуа се фокусира на: ● Линија за производство на калциум хлорид (CaCl2). ● Калиум суфат (K2SO4) Производна лина со клиенти од Јапонија, Русија, Тајланд, Индонезија, Пакистан, Индија, Јордан, Саудиска Арабија и други земји. Нашата многу ефикасна и стабилна технологија создава голема вредност за нашите муштерии и доби голема пофалба од нашите муштерии. Одржливата соработка и партнерство е наша цел, и искрено се надеваме дека ќе воспоставиме долгорочна взаемна врска со повеќе глобални клиенти. Бангхуа користи еден центар на дизајн и два места за производство, со вкупна покриена површина над 10000 метри. Областната опрема се произведува во двете објекти за производство.

Гледај Повеќе

Вести

Производителите на индустриското жештино тргнување ве носат за да ги разберат претпазливостите во употребата на топлината на плочка

Производителот на Индустријалната жештина ви кажува дека разменувачот на топлината на плоча е нов вид на високо ефикасноста Разменувачот направен од серија метални листови со одреден упаден облик.


Развојот на флидизираниот гранутор со помош на брендот и технологијата

Флиидизиран гранулатор е надграден на автоматизација врз основа на механизацијата, а сега вклучи нов интелигентен систем, кој многу ја подобрува ефикасноста на операцијата на целата машина и го намалува производството на претпријатијата.


Во јули. 2020, проектот гранување на калциум хлорид за Кингхај Лаисуо

Во јули. 2020, проектот гранување на калциум хлорид за Кингхај Лаисуо


Секојдневна проверка на индустриската жешка воздушна печка во воздух

Индустриската печка е термална електрична машина, која се користи во мојата земја на крајот на 1970-тите. Индустриската печка стана замена на електрична топлина и традиционален извор на топлото на пареа Индустрија.


Три предности кои производителите во иднина мораат да ги имаат во иднина

На топло печката на експлозијата, производите на производителите на печката во индустрија се попопуларни кај корисниците. Тоа е бидејќи производителите имаат напредни објекти, силна економска сила и високо ниво на тимови на Р иД, Така производите имаат уникатни предности.


Главни предности од грануторот за кондензузација на појас

Гранулаторот на кондензација на појасот ги користи ниските точки на топење на материјалот, Според високостијата на материјалот во исплените состојба, Исплениот течност е подеднакво дистрибуиран на челичниот појас кој се движи со постојана брзина под него преку специјална дистрибуција.


Како функционира гранулатор за конденсација на појас

Гранулаторот на кондензација на појасот може да ја намали прашината, да ја подобри оперативната средина, континуирана операција и да ја подобри ефикасноста на производството. Честичките на гранулаторот на кондензација на појасот се редовни, а вредноста на стоката се подобрува.


Производителите на растенијата од CaCl2 ве носат да ги разберат предностите на сушкото калциум хлорид со користењето на сушењето на низокот.

Производителот на растенијата на CaCl2 ви кажува дека сушењето на калциум хлоридот е вообичаен уред за дехидрирање и сушење. Високи материјали. Во операцијата за сушење, според движењето на насоката на топло воздухот и материјалот, Може да биде поделено во сушење на низокот и против сушење.


Гледај Повеќе