TENTANG KAMI

Xinghua International Granulation Engineering co., Ltd (selepas ini dirujuk sebagai Banghua) telah ditubuhkan pada tahun 2008. Menggabungkan proses, pengalaman kejuruteraan dan keupayaan pembuatan, Banghua meletakkan dirinya dalam pasaran penyelesaian proses maju dan peralatan proses. Banghua menyediakan teknologi proses canggih dan set lengkap peralatan mengikut keperluan khusus pelanggan. Sejak tahun 2008, Banghua memberi tumpuan kepada: ● talian pengeluaran kalsium klorida (CaCl2) (talian granulasi atau garis mengelupas) ● kalium sulfat (K2SO4) barisan pengeluaran ● talian pengeluaran Hypochlorite kalsium ● relau udara panas & penukar haba ● berputar Granulator pemeluwapan belt Banghua telah bekerjasama dengan pelanggan dari jepun, rusia, Thailand, Indonesia, Pakistan, India, Jordan, arab Saudi dan negara-negara lain. Teknologi yang sangat cekap dan stabil kami menghasilkan nilai yang hebat untuk pelanggan kami dan telah memenangi pujian yang tinggi dari pelanggan kami. Kerjasama dan perkongsian yang mampan adalah matlamat kami, dan benar-benar berharap untuk mewujudkan hubungan benefisiari bersama jangka panjang dengan lebih ramai pelanggan global. Banghua avails satu reka bentuk pusat dan dua tapak perkilangan, dengan permukaan dilindungi jumlah melebihi 10000 m2. Peralatan proprietari dihasilkan dalam dua kemudahan perkilangan.

melihat lebih banyak

BERITA

Pengeluar penukar haba industri membawa anda untuk memahami langkah berjaga-jaga dalam penggunaan penukar haba plat

Pengeluar penukar haba perindustrian memberitahu anda bahawa penukar haba plat adalah jenis penukar haba kecekapan tinggi yang diperbuat daripada satu siri lembaran logam dengan bentuk beralun tertentu.


Pembangunan granulator katil Fluidized dengan bantuan jenama dan teknologi

Granulator katil Fluidized dinaik taraf kepada automasi berdasarkan mekanisasi, dan kini ia telah menggabungkan sistem pintar baru, yang sangat meningkatkan kecekapan operasi seluruh mesin dan mengurangkan kos pengeluaran perusahaan.


Pada bulan julai. 2020, projek granulasi kalsium klorida dalam pembinaan untuk Qinghai Laisuo

Pada bulan julai. 2020, projek granulasi kalsium klorida dalam pembinaan untuk Qinghai Laisuo


Pemeriksaan keselamatan harian relau udara panas perindustrian

Relau udara panas industri adalah mesin kuasa haba, yang telah digunakan secara meluas di negara saya pada akhir 1970-an. Relau udara panas industri telah menjadi produk gantian sumber haba elektrik dan sumber haba kuasa wap tradisional dalam banyak industri.


Tiga kelebihan yang pengeluar relau udara panas industri mesti ada pada masa akan datang

Di pasaran dapur letupan panas, produk pengeluar relau udara panas industri lebih popular dengan pengguna. Ini kerana pengeluar mempunyai kemudahan canggih, kekuatan ekonomi yang kuat dan tahap pasukan R & D yang tinggi, jadi produk mempunyai kelebihan yang unik.


Kelebihan utama granulator pemeluwapan tali pinggang

Granulator pemeluwapan tali pinggang menggunakan ciri-ciri titik lebur rendah bahan, mengikut julat kelikatan bahan dalam keadaan lebur, cecair lebur diagihkan sama rata pada tali pinggang keluli yang bergerak pada kelajuan malar di bawahnya melalui peranti pengedaran khas.


Bagaimana granulator pemeluwapan Belt berfungsi

Granulator pemeluwapan tali pinggang boleh mengurangkan habuk, meningkatkan persekitaran operasi, operasi berterusan, dan meningkatkan kecekapan pengeluaran. Zarah-zarah granulator pemeluwapan tali pinggang adalah tetap, dan nilai komoditi bertambah baik.


CaCl2 pengeluar tumbuhan mengelupas membawa anda untuk memahami kelebihan pengering kalsium klorida menggunakan pengeringan hiliran

Pengeluar loji penyulingan CaCl2 memberitahu anda bahawa pengering kalsium klorida adalah peranti biasa untuk dehidrasi dan pengeringan bahan kelembapan tinggi. Dalam operasi pengeringan, mengikut arah pergerakan udara panas dan bahan, ia boleh dibahagikan kepada pengeringan hiliran dan pengeringan countercurrent.


melihat lebih banyak