OVER

Banghua International Granulation Engineering Co., Ltd (hierna Banghua genoemd) werd opgericht in 2008. Door proces-, technische ervaring-en productiemogelijkheden te combineren, positioneert Banghua zich in de markt van geavanceerde procesoplossingen en procesapparatuur. Banghua biedt geavanceerde procestechnologie en complete sets van apparatuur volgens de specifieke eisen van de klant. Sinds 2008 richt Banghua zich op: ● Calciumchloride (CaCl2) productielijn (granulatielijn of schilferende lijn) ● Kaliumsulfaat (K2SO4) productielijn ● Calciumhypochloriet productielijn ● Hete hete luchtoven en warmtewisselaar ● Roterende riem condensatie granulator Banghua heeft samengewerkt met klanten uit Japan, Rusland, Thailand, Indonesië, Pakistan, India, Jordanië, Saoedi-Arabië en andere landen. Onze zeer efficiënte en stabiele technologie creëert grote waarde voor onze klanten en heeft veel lof van onze klanten gewonnen. Duurzame samenwerking en partnerschap is ons doel, en hoop oprecht om wederzijdse begunstigde op lange termijn met meer globale klanten te vestigen. Banghua beschikt over één ontwerpcentrum en twee productielocaties, met een totaal bedekt oppervlak van meer dan 10000 m2. In de twee productiefaciliteiten wordt eigen apparatuur vervaardigd.

Bekijk meer

NIEUWS

Fabrikanten van industriële warmtewisselaars nemen u mee om de voorzorgsmaatregelen bij het gebruik van plaatwarmtewisselaars te begrijpen

De fabrikant van de industriële warmtewisselaar vertelt u dat de platenwarmtewisselaar een nieuw type hoogrendementswarmtewisselaar is, gemaakt van een reeks metalen platen met een bepaalde gegolfde vorm.

2022-02-16 Bekijk meer

Ontwikkeling van gefluïdiseerde bedgranulator met behulp van merk en technologie

Fluidized bed granulator werd opgewaardeerd tot automatisering op basis van mechanisatie, en nu heeft het een nieuw intelligent systeem opgenomen, dat de efficiëntie van de werking van de hele machine aanzienlijk verbetert en de productiekosten van ondernemingen vermindert.

2022-03-09 Bekijk meer

In juli. 2020, Calciumchloride granulatieproject in aanbouw voor Qinghai Laisuo

In juli. 2020, Calciumchloride granulatieproject in aanbouw voor Qinghai Laisuo

2020-07-23 Bekijk meer

Dagelijkse veiligheidsinspectie van industriële heteluchtoven

Industriële heteluchtoven is een thermische krachtmachine, die eind jaren zeventig op grote schaal in mijn land is gebruikt. Industriële heteluchtoven is in veel industrieën een vervangingsproduct geworden van een elektrische warmtebron en een traditionele stoomkrachtwarmtebron.

2022-03-16 Bekijk meer

Drie voordelen die de Industriële fabrikanten van de Hete Luchtoven in de toekomst moeten hebben

In de markt voor hete kachels zijn de producten van fabrikanten van industriële hete luchtovens populairder bij gebruikers. Dit komt omdat de fabrikanten geavanceerde faciliteiten, sterke economische kracht en een hoog niveau van R & D-teams hebben, zodat de producten unieke voordelen hebben.

2022-03-23 Bekijk meer

Belangrijkste voordelen van riemcondensatiegranulator

Riemcondensatiegranulator maakt gebruik van de lage smeltpuntkarakteristieken van het materiaal, afhankelijk van het viscositeitsbereik van het materiaal in de gesmolten toestand, de gesmolten vloeistof wordt gelijkmatig verdeeld over de stalen riem die met een constante snelheid eronder beweegt via een speciale distributie-inrichting.

2022-03-30 Bekijk meer

Hoe gordelcondensatiegranulator werkt

De granulator van de riemcondensatie kan stof verminderen, de werkomgeving verbeteren, de ononderbroken verrichting, en productieefficiency verbeteren. De deeltjes van Belt-condensatiegranulator zijn regelmatig en de goederenwaarde is verbeterd.

2022-04-07 Bekijk meer

Fabrikanten van CaCl2-schilferfabrieken nemen u mee om de voordelen van een calciumchloridedroger te begrijpen met stroomafwaarts drogen

De fabrikant van de CaCl2-fabriek vertelt u dat de calciumchloridedroger een veelgebruikt apparaat is voor het dehydrateren en drogen van materialen met een hoge luchtvochtigheid. Bij het drogen, volgens de bewegingsrichting van de hete lucht en het materiaal, kan het worden verdeeld in stroomafwaarts drogen en tegenstroom drogen.

2022-04-13 Bekijk meer

Bekijk meer