OM

Banghua International Granulation Engineering Co., Ltd (heretter kalt Banghua) ble opprettet i 2008. Kombinering av prosess, teknisk erfaring og produksjonskapacitet, Banghua stiller seg på markedet for avanserte prosessløsninger og prosessutstyr. Banghua tilbyr avansert prosessteknologi og komplett utstyr i henhold til kundens spesifikke krav. Siden 2008 har Banghua fokusert på: ● Kalsiumklorid (CaCl2) Produksjonslinje (Granuleringslinje eller Flaking) ● Kaliumsulfat (K2SO4) Produksjonslinje ● Produksjonslinje av kalsiumhydrokloritt ● Varmluft og varmeveksler ● Roterende belte Kondenseringsgranulator Banghua har samarbeid med kunder fra Japan, Russland, Thailand, Indonesia, Pakistan, India, Jordan, Saudi-Arabia og andre land. Vår effektive og stabile teknologi skaper stor verdi for våre kunder og har vunnet høy ros fra våre kunder. Bærekraftig samarbeid og partnerskap er vårt mål, og vi håper oppriktig å etablere et langsiktig gjensidig begunstiget forhold til mer globale kunder. Banghua bruker ett designsenter og to produksjonssteder, med en total overdekket overflate på over 10000 m2. Egenskapet utstyr framstilles i de to produksjonsanleggene.

se mer

NYHETSSENTER

Produsenter av industriell varmeveksler tar deg for å forstå forholdsregler ved bruk av varmevekslere

Industrial Varmeveksler produsent forteller deg at plate varmeveksleren er en ny type høyeffektiv varme ex. forandring av en serie metallplater med en viss bølgeformet form.

2022-02-16 se mer

Utvikling av Fluidized seng granulator ved hjelp av merke og teknologi

Flytende granulator ble oppgradert til automatisering på grunnlag av mekanisering, og nå har den innført et nytt intelligent system, som betydelig forbedrer driftsgraden for hele maskinen og reduserer foretakenes produksjonskostnad.

2022-03-09 se mer

I juli. 2020, kalsiumklorid granuleringsprosjekt under oppføring for Qinghai Laisuo

I juli. 2020, kalsiumklorid granuleringsprosjekt under oppføring for Qinghai Laisuo

2020-07-23 se mer

Daglig sikkerhetskontroll av industriell varm luftovn

Industrial Hot Air ovna er en termisk kraftmaskin som har vært stor brukt i mitt land i slutten av 1970-tallet. Industriel varm luftovn er blitt et erstatningsprodukt av elektrisk varmekilde og tradisjonell dampvarmekilde i mange. industrier.

2022-03-16 se mer

Tre fordeler som produsentene av industriell varmluftsovn må ha i framtiden

På varm komfyrmarkedet er produktene fra produsentene av industriell Hot Air Furnace mer populære blant brukerne. Dette skyldes at produsentene har avanserte anlegg, sterk økonomisk styrke og høyt nivå av forsknings- og utviklingsgrupper, Så produktene har unike fordeler.

2022-03-23 se mer

Viktige fordeler ved beltkondenseringsgranulator

Beltets kondenseringsgranulator benytter materialets egenskaper med lavt smeltepunkt, etter materialets viskositetsområde i smeltet tilstand, den smeltede væsken er jevnt fordelt på stålbeltet som beveger seg i en konstant hastighet under den gjennom en spesiell fordelingsinnretning.

2022-03-30 se mer

Hvordan beltkondenseringsgranulator virker

Beltets kondenseringsgranulator kan redusere støv, forbedre driftsmiljøet, kontinuerlig drift og forbedre produksjonseffektiviteten. Partiklene i beltkondenseringsgranulator er regelmessig, og råvareverdien forbedres.

2022-04-07 se mer

CaCl2-produsenter tar deg for å forstå fordelene ved kalsiumkloridtørkeren ved bruk av tørking nedstrøm

Produsenten av CaCl2 flakinganlegg forteller deg at kalsiumkloridtørkeren er en vanlig innretning for dehydrering og tørkning materialer med høy fuktighet. Ved tørking, i henhold til varmlufts og materialets bevegelsesretning, den kan deles inn i tørking nedstrøm og motstrømtørking.

2022-04-13 se mer

se mer