DESPRE

Banghua International Granulation Engineering Co., Ltd (denumită în continuare „ Banghua”) a fost înființată în 2008. Combinarea procesului, a experienței de inginerie și a capacităților de producție, Banghua se poziționează pe piața de soluții avansate de proces și a echipamentelor de proces. Banghua oferă tehnologie avansată de proces și seturi complete de echipamente în funcție de cerințele specifice ale clientului. Începând cu 2008, Banghua se concentrează pe: ● Clorură de calciu (CaCl2) Linie de producție ● Sulfat de potasiu (K2SO4) Linia de producție ● Linia de producție a hipocloritului de calciu ● Schimbător de aer cald și căldură ● Condensare rotativă Granulator Banghua are cooperante cu clienți din Japonia, Rusia, Thailanda, Indonezia, Pakistan, India, Iordania, Arabia Saudită și alte țări. Tehnologia noastră foarte eficientă şi stabilă creează o mare valoare pentru clienţii noştri şi a câştigat laude de la clienţii noştri. Cooperarea și parteneriatul sustenabil este obiectivul nostru și sperăm cu sinceritate să stabilim relația de beneficiari reciproci pe termen lung cu clienții globali. Banghua beneficiază de un centru de proiectare și două locuri de fabricație, cu o suprafață totală acoperită de peste 10000 m2.. Echipamentul proprietar este fabricat în cele două instalații de producție.

Vezi mai mult

INFORMARE

Producătorii industriali de căldură schimbătoare de căldură vă iau pentru a înțelege măsurile de precauție în utilizarea de schimbătoare de căldură place

Producătorul de căldură industrială vă spune că schimbătorul de căldură placă este un nou tip de căldură de înaltă eficiență ex ex. Schimbător dintr-o serie de foi metalice cu o anumită formă ondulată.

2022-02-16 Vezi mai mult

Dezvoltarea de granulator de pat Fluidizat cu ajutorul brand si tehnologiei

Granulatorul fluidizat a fost modernizat la automatizare pe baza mecanizării, iar acum a încorporat un nou sistem inteligent, care îmbunătăţeşte considerabil eficienţa funcţionării întregii maşini şi reduce costul de producţie al întreprinderilor.

2022-03-09 Vezi mai mult

În iulie. 2020, proiect de granulare clorură de calciu în curs de construcţie pentru Qinghai Laisuo

În iulie. 2020, proiect de granulare clorură de calciu în curs de construcţie pentru Qinghai Laisuo

2020-07-23 Vezi mai mult

Inspecția zilnică de siguranță a cuptorului de aer industrial cald

Furnalul Industrial Hot Air este o mașină de energie termică, care a fost folosit pe scară largă în țara mea la sfârșitul anilor 1970. Industrial Hot Air a devenit un produs de înlocuire a sursei electrice de căldură și a sursei tradiționale de căldură cu abur Industriile.

2022-03-16 Vezi mai mult

Trei avantaje pe care trebuie să le aibă producătorii de cuptoare industrială

În piața sobe de explozie fierbinte, produsele producătorilor Industrial Hot Air Furnale sunt mai populare în rândul utilizatorilor. Acest lucru se datorează faptului că producătorii dispun de facilități avansate, putere economică puternică și nivel ridicat de echipe de cercetare și dezvoltare; deci produsele au avantaje unice.

2022-03-23 Vezi mai mult

Principalele avantaje ale granulatorului de condens de centură

Granulatorul de condensare a centurii utilizează caracteristicile punctului de topire scăzut al materialului; în funcție de intervalul de vâscozitate al materialului în stare topită; lichidul topit este distribuit uniform pe centura de oțel, deplasând la o viteză constantă sub ea, printr-un dispozitiv special de distribuție.

2022-03-30 Vezi mai mult

Cum funcționează granulatorul de condensare a centurii

Granulatorul de condensare a centurii poate reduce praful, îmbunătăți mediul de funcționare, funcționare continuă și îmbunătăți eficiența producției. Particulele granulatorului de condensare a centurii sunt regulate, iar valoarea mărfurilor este îmbunătățită.

2022-04-07 Vezi mai mult

CaCl2 producătorii de fabrici flaking pentru a înțelege avantajele uscătorului de clorură de calciu folosind uscarea din aval

Producătorul fabricii de flaking CaCl2 vă spune că uscătorul de clorură de calciu este un dispozitiv comun pentru deshidratare și uscare materiale de mare umiditate. În operațiunea de uscare, în funcție de direcția de mișcare a aerului cald și a materialului, poate fi împărțit în uscarea din aval și în uscarea contracurentă.

2022-04-13 Vezi mai mult

Vezi mai mult