O NAS

Banghua International Granulation Engineering Co., Ltd (v nadaljnjem besedilu: Banghua) je bila ustanovljena leta 2008. Združevanje procesa, inženirskih izkušenj in proizvodnih zmogljivosti, Banghua se postavi na trgu naprednih procesnih rešitev in procesne opreme. Banghua zagotavlja napredno tehnologijo procesa in popolne komplete opreme v skladu s posebnimi zahtevami kupca. Od leta 2008 se Banghua osredotoči na: ● Kalcijev klorid (CaCl2) Proizvodna linija (Granulacijska linija ali flaking linija) ● Kalijev sulfat (K2SO4) Proizvodna linija ● Proizvodna linija kalcijevega hipoklorita ● Vroča zračna peč in toplotna izmenjava ● Rotirajoči pas kondenzacijski granulator Banghua je sodelovala s strankami iz Japonske, Rusija, Tajska, Indonezija, Pakistan, Indija, Jordanija, Saudova Arabija in druge države. Naša visoko učinkovita in stabilna tehnologija ustvarja veliko vrednost za naše stranke in je pridobila veliko pohvalo od naših strank. Trajnostno sodelovanje in partnerstvo sta naš cilj in iskreno upamo, da bomo vzpostavili dolgoročni odnos medsebojnih upravičencev z bolj globalnimi strankami. Banghua uporabi en projektni center in dve proizvodni lokaciji, s skupno pokrito površino več kot 10000 m2.. Lastna oprema se proizvaja v dveh proizvodnih obratih.

Poglej več

NOVICE

Proizvajalci industrijskega izmenjevalca toplote sprejmejo vas, da razumete previdnostne ukrepe pri uporabi plošče toplotne izmenjevalcev

Proizvajalec industrijskega izmenjevalnika toplote vam pove, da je plošče toplotni izmenjevalnik nova vrsta visoke učinkovite toplote ex ex. Izmenjava iz serije kovinskih pločevin z določeno valovito obliko.

2022-02-16 Poglej več

Razvoj Fluidizirani granulator s pomočjo blagovne znamke in tehnologije

Fluidizirani granulator je nadgrajen na avtomatizacijo na podlagi mehanizacije, in zdaj je vključil nov inteligentni sistem, ki močno izboljšuje učinkovitost delovanja celotnega stroja in zmanjšuje proizvodne stroške podjetij.

2022-03-09 Poglej več

Julija. 2020, projekt granulacije kalcijevega klorida v izgradnji za Qinghai Laisuo

Julija. 2020, projekt granulacije kalcijevega klorida v izgradnji za Qinghai Laisuo

2020-07-23 Poglej več

Dnevni varnostni pregled industrijskega toplega zraka

Industrial Hot Air Peč je termalni stroj, ki se je v moji državi široko uporabljal v poznih sedemdesetih letih prejšnjega stoletja. Industrijski peč Hot Air je postal nadomestni produkt električnega vira toplote in tradicionalnega parnega vira toplote v mnogih industrije.

2022-03-16 Poglej več

Tri prednosti, ki jih morajo imeti v prihodnosti proizvajalci industrijskih peči

Na trgu vroče plošče so izdelki Industrial Hot Air Pečice bolj priljubljeni pri uporabnikih. To je zato, ker imajo proizvajalci napredne objekte, močno gospodarsko moč in visoko raven skupin R&R, Tako imajo izdelki edinstvene prednosti.

2022-03-23 Poglej več

Glavne prednosti kondenzacijskega granulatorja pasu

Granulator za kondenzacijo pasu uporablja značilnosti nizke tališče materiala, glede na območje viskoznosti materiala v staljenem stanju, staljena tekočina se enakomerno porazdeli po jeklenem pasu, ki se giblje s stalno hitrostjo pod njim prek posebne razdelilne naprave.

2022-03-30 Poglej več

Kako deluje kondenzacijski granulator pasu

Granulator za kondenzacijo pasu lahko zmanjša prah, izboljša delovno okolje, neprekinjeno delovanje in izboljša učinkovitost proizvodnje. Delci kondenzacijskega granulatorja pas so redni, vrednost blaga pa je izboljšana.

2022-04-07 Poglej več

Proizvajalci kosmičev CaCl2 vas vzamejo, da razumete prednosti sušilnika kalcijevega klorida

Proizvajalec kosmičev CaCl2 vam pove, da je sušilnik kalcijevega klorida materiali z visoko vlažnostjo. Pri sušenju, glede na smer premikanja vročega zraka in materiala, Lahko se razdeli na sušenje navzdol in nasprotno sušenje.

2022-04-13 Poglej več

Poglej več