Rreth nesh

Shih më shumë

Lajme

Si funksionon makina e pastillatori

Makina Pastillator përdor shirita të holla çeliku për transferimin e nxehtësisë dhe ftohjen e spërkatjes së atomizimit për të forcuar me shpejtësi shkrirjen. Mbajtja e lehtë, veshje minimale dhe produktiviteti i lartë; ngarkimi i shpejtë i prodhimit, shkarkimi dhe ndryshimi.

2022-10-10 Shih më shumë

Prodhuesit e pajisjeve të mashtrimeve të kalciumit kloridës ju dërgojnë për të kuptuar parimin e procesit të granulatorit të kloridës kalciumi.

Prodhuesi i pajisjeve të mashtrimeve të kalciumit kloridës ju thotë se mekanizmi i granulacionit i shpërthimit të shtratit të lënduar është i granulat nga agglomera granulacioni.

2022-08-31 Shih më shumë

Përfitimet e pajisjeve të mashtrimit të kalciumit kloridës

Pajisjet e mashtrimit të kalciumit kloridë përbëhen nga burimi i nxehtës (qymyr, naftë karburanti, gaz, avull, elektriciteti, mbështjellë i shtratit, pajisjet e sistemit spërkatës, pajisje ndarje (filtru i ndërtuar me çantë, Filtri i çantës së jashtme, ndarja e ciklonit të jashtme është e përbërë nga mbledhja e pluhurit e lagëve, Shpërndarësi i ciklonit me shumë fazë, fans, Sistemi kontroll, etj.

2022-09-07 Shih më shumë

Veçoritë e funksionimit të pajisjeve sulfate të Potasiumte

Pajisjet e sulfatës së kalitëve përdoren gjerësisht në therjen dhe ftohjen e pluhurve, jo-viscous, Prodhime jo-nxehtëse në materialet kimike, ndërtimi, minierat dhe industritë e tjera për shkak të efektshmërisë së tij të lartë termike, Konsumi i ulët i energjisë, dhe hyrje e gazit të ulët.

2022-09-14 Shih më shumë

Tre hapa të pajisjeve sulfate të kalimit

Pajisjet e sulfatës së kalitëve është një tip i ri pajisjeve për prodhimin e sulfat të kalimit. Në të njëjtën kohë, nën nxitjen e vazhdueshme të trajtuesit, reaktantët.

2022-09-21 Shih më shumë

Retrofit i kursimit të energjisë së makinës Pastillatore

Shpëtimi i energjisë i Makinit Pastillator mund të ndahet në dy pjesë: njëra është pjesa e energjisë dhe tjetra është pjesa e ngrohjes.

2022-09-28 Shih më shumë

Si funksionon makina e pastillatori

Makina Pastillator përdor shirita të holla çeliku për transferimin e nxehtësisë dhe ftohjen e spërkatjes së atomizimit për të forcuar me shpejtësi shkrirjen. Mbajtja e lehtë, veshje minimale dhe produktiviteti i lartë; ngarkimi i shpejtë i prodhimit, shkarkimi dhe ndryshimi.

2022-10-10 Shih më shumë

Prodhuesit e pajisjeve të mashtrimeve të kalciumit kloridës ju dërgojnë për të kuptuar parimin e procesit të granulatorit të kloridës kalciumi.

Prodhuesi i pajisjeve të mashtrimeve të kalciumit kloridës ju thotë se mekanizmi i granulacionit i shpërthimit të shtratit të lënduar është i granulat nga agglomera granulacioni.

2022-08-31 Shih më shumë

Shih më shumë