OM

Banghua International Granulation Engineering Co., Ltd (nedan kallad Banghua) inrättades 2008. Kombination av processer, teknisk erfarenhet och tillverkningskapacitet. Banghua placerar sig på marknaden för avancerade processlösningar och processutrustning. Banghua erbjuder avancerad processteknik och kompletta uppsättningar av utrustning enligt kundens specifika krav. Sedan 2008 Banghua fokuserar på: ● Kalciumklorid (CaCl2) Produktionslinje (Granulationslinje eller flinglinje) ● Kaliumsulfat (K2SO4) Produktionslinje ● Kalcium Hypoklorit produktionslinje ● Varmluftsugn & Värmeväxlare ● Roterande bälte Kondenseringsgranulator Banghua har samarbetet med kunder från Japan, Ryssland, Thailand, Indonesien, Pakistan, Indien, Jordanien, Saudiarabien och andra länder. Vår mycket effektiva och stabila teknologi skapar stort värde för våra kunder och har vunnit höga beröm från våra kunder. Hållbart samarbete och partnerskap är vårt mål och hoppas uppriktigt på att etablera ett långsiktigt ömsesidigt stödförhållande med mer globala kunder. Banghua utnyttjar en designcenter och två tillverkningsplatser, med en total täckt yta över 10000 m2.. Fastig utrustning tillverkas i de två tillverkningsanläggningarna.

visa mer

PRESSRUM

Industriell värmeväxlare tar dig att förstå försiktighetsåtgärder vid användning av platta värmeväxlare

Industrial Värmeväxlare tillverkaren berättar att plattan värmeväxlare är en ny typ av högeffektiv värmeex. växlare gjord av en serie metallplåt med en viss korrugerad form.

2022-02-16 visa mer

Utveckling av Fluidized säng granulator med hjälp av varumärke och teknologi

Fluidiserad sänggranulator uppgraderades till automation på grundval av mekanisering, och nu har den införlivat ett nytt intelligent system, vilket avsevärt förbättrar hela maskinens effektivitet och minskar företagens produktionskostnader.

2022-03-09 visa mer

I juli. 2020, kalciumklorid granuleringsprojekt under uppbyggnad för Qinghai Laisuo

I juli. 2020, kalciumklorid granuleringsprojekt under uppbyggnad för Qinghai Laisuo

2020-07-23 visa mer

Daglig säkerhetsinspektion av industriell varm luftugn

Industrial Hot Air ugn är en termisk kraftmaskin som har använts i mitt land i slutet av 1970-talet. Industrial Hot Air ugn har blivit en ersättningsprodukt av elektrisk värmekälla och traditionell ångvärmekälla i många. Industri.

2022-03-16 visa mer

Tre fördelar som tillverkarna av industriell varm luftugn måste ha i framtiden

På den varma ugnsmarknaden är produkterna från Industrial Hot Air Ugns tillverkare mer populär bland användarna. Detta beror på att tillverkarna har avancerade anläggningar, stark ekonomisk styrka och hög nivå av FoU-grupper. så produkterna har unika fördelar.

2022-03-23 visa mer

De viktigaste fördelarna med Bältets kondensationsgranulatorn

Bältets kondenseringsgranulator använder materialets låg smältpunkt egenskaper, beroende på materialets viskositetsområde i smält tillstånd, Den smälta vätskan är jämnt fördelad på stålbältet och rör sig vid en konstant hastighet under det genom en särskild fördelningsanordning.

2022-03-30 visa mer

Hur bältets kondensgranulator fungerar

Bältets kondenseringsgranulator kan minska damm, förbättra driftsmiljön, kontinuerlig drift och förbättra produktionseffektiviteten. Partiklarna i Bälts kondenseringsgranulator är regelbundna, och råvarans värde förbättras.

2022-04-07 visa mer

CaCl2 flakinganläggningar tar dig för att förstå fördelarna med kalciumkloridtork med hjälp av nedströms tork

CaCl2-tillverkaren berättar att kalciumkloridtorkaren är en vanlig anordning för uttorkning och torkning. Material med hög fukt. Vid torkningen, enligt varmluftens och materialets rörelseriktning, Den kan delas in i torkning nedströms och torkning av motström.

2022-04-13 visa mer

visa mer